100% Plezier voor zowel volwassenen als kinderen

Goochelaar Paul vermaakt zowel jong en oud met leuke en interactieve trucs. Het grote voordeel van een familieshow is dat de voorstelling geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.

Waarom nu juist een familieshow boeken bij Goochelaar Paul?

 • Paul heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van familieshows
 • Hij weet als geen ander wat zowel volwassenen als kinderen leuk vinden
 • Vertoont alleen acts die ook voor kinderen begrijpelijk zijn
 • Het publiek wordt bij de voorstelling betrokken
 • Naast verbazing valt er natuurlijk ook voldoende te lachen

  Vragen. Bel mij gerust.

  01 65 - 39 70 28 of 06 - 13 69 39 69

  of gebruik onderstaand contactformulier:

  Vult u onderstaande gegevens in om een offerte te ontvangen

  Paul inhuren als rondlopende goochelaar

  Paul loopt door het publiek en zal jong en oud vermaken met leuke en interactieve goocheltrucs. Munten verplaatsen zich onzichtbaar en met kaarten gebeuren de meest vreemd dingen!

  Centraal optreden

  U kunt bij Paul ook een centraal optreden boeken. Een centrale show kunt u boeken in verschillende varianten en kan worden vertoond bij u aan huis, binnen uw bedrijf, zaal (hetzij met of zonder podium) of op een buitenpodium.

  Mijn doel? Zowel Jong en Oud 100% entertainen

  Wanneer er zowel volwassenen als kinderen in het publiek aanwezig zijn, dan is het belangrijk dat de aandacht van iedereen wordt vastgehouden en dat alle leeftijdsgroepen 100% worden vermaakt.

  Regelmatig bezoek ik shows van goochelaars die familieshows verzorgen. Tijdens de show zie ik dan enge dingen voorbij komen of trucs die voor het jongere publiek totaal niet geschikt zijn!

  Het succes van een goede familieshow bestaat uit een juiste programma format. Zowel de presentatie als het programma van de show zijn beide belangrijke factoren om de show tot een succes te maken.

  Het uiteindelijk doel is dat iedereen het naar de zin moet hebben gehad en dat zowel de volwassenen als de kinderen zich niet hebben verveeld. Pas dan is mijn missie geslaagd en ben ik natuurlijk tevreden.

  Bent u benieuwd wat Paul Weiss voor u kan betekenen?

  Hij Informeert u graag over de mogelijkheden.

  Contact Opnemen