Magisch Entertainment op uw bruiloft

De grote dag nadert. U gaat trouwen! Wellicht heeft u al vele zaken geregeld zoals een locatie, catering, een bandje of misschien een dj.

Maar wilt u er ook voor zorgen dat er voor de gasten tussendoor leuk vermaak is dan biedt goochelaar Paul Weiss u hiervoor verschillende mogelijkheden. Hij kan door het publiek lopen en hen verrassen met diverse interactieve kleine magische acts.


Ook bestaat er de mogelijkheid om een centraal optreden te verzorgen. Het grote voordeel hiervan is dat het hele publiek tegelijkertijd van een mooie show kan genieten.

 • Leuke afwisseling voor de gasten
 • Mogelijkheid om het bruidspaar bij een act te betrekken
 • Ook shows mogelijk voor de kinderen
  Enkele reacties:

  Beste Paul. Bedankt voor je bijdrage tijdens onze bruiloft. Het was een erg leuke afwisseling. Ook super bedankt voor de show voor de kinderen. Ze werden leuk bezig gehouden. Gr. Monique en Stefan


  Vragen? Bel mij gerust.
  Tel: 01 65 - 39 70 28 of gebruik onderstaand contactformulier.


  Centraal optreden

  Uw gasten worden getrakteerd op een magisch en spectaculair optreden.Voor de show is geen podium vereist.

  De bruid en de bruidegom zijn natuurlijk de vip's en mogen plaatsnemen op de voorste rij. Voor het bruidspaar heeft Paul echter wel een speciale act in gedachten!

  Meer Informatie Centrale act

  Goochelen tussen het publiek (tafelgoochelen)

  als Tafelgoochelaar vermaakt Paul iedereen tijdens uw bruiloft

  Paul begeeft zich tussen het publiek en vertoont kleine wonderen met munten, speelkaarten touw etc. Het publiek zit er met de neus bovenop.

  Het voordeel bij deze wijze van goochelen is dat er geen extra voorzieningen getroffen hoeven te worden zoals een afzonderlijke speelplek etc.

  Meer Informatie Tafelgoochelen  Ook voor de kinderen is er natuurlijk vermaak

  Leuk voor onderbouw en bovenbouw kinderen  Er wordt vaak niet aan gedacht. Maar de kinderen moeten natuurlijk ook bezig worden gehouden. Special voor de kinderen heeft Paul een aangepaste interactieve magic show samengesteld. De show is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. .

  Nieuwsgierig?

  Bent u benieuwd wat Paul voor u kan betekenen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

  IK ONTVANG GRAAG EEN VOORSTEL