Professionele goochelaar voor uw

bedrijfsfeest of personeelsfeest

Met een optreden van Goochelaar Paul Weiss wordt uw bedrijfs- personeelsfeest extra magisch

Goochelaar Bedrijfsfeest

Uw personeelsfeest een origineel tintje geven

Een bedrijfs- en/of personeelsfeestje is natuurlijk ontzettend leuk. Maar wanneer u een personeelsfeest gaat vieren dan is het tegenwoordig niet makkelijk meer om met  uniek entertainment voor de dag te komen. Mensen hebben immers al veel gezien. Het is dan de kunst om iets origineels uit de hoge goed te toveren. Met het inhuren van goochelaar Paul Weiss voegt u een uniek element toe, zodat ook uw feest een bijzonder karakter krijgt waarvan iedereen zeker zal genieten.

Welke mogelijkheden zijn er voor een bedrijfsfeest?

Tafelgoochelaar

Rondlopende 

Goochelaar

HIerbij loopt Paul door het publiek. Dit is de meest geboekte vorm van magisch entertanment.  Paul vertoont magische acts op de m2

Centrale Act

Centrale Act

Een voorstelling waarbij iedereen tegelijk van de show kan genieten. Een tafel zweeft door de lucht en er mag zelfs worden geschoten met een pistool!

Illusieshow

Illusieshow

Een show met enkele grotere illusie's. Zie hoe de assistente wordt doorgezaagd of zelfs wordt samengedrukt tot maar liefst 30 cm. Geschikt voor een kleiner en groot publiek

Mindspinner

Een mentalistenshow. Voor deze show is het belangrijk dat iedereen de volle aandacht heeft.

Reacties van eerdere opdrachtgevers

Iedereen heeft genoten.

Hoi Paul, een beetje een late reactie natuurlijk, maar ik wilde je nog ontzettend bedanken voor het tafelgoochelen! Wij en onze gasten hebben genoten! 


Marolijn namens Silda

 • Leuke reacties ontvangen

  Bedankt voor je komst op ons personeelsfeest. Je was een vrolijke verschijning met een open houding en leuke trucks. Hierdoor ontstond er gelijk aansluiting bij de groepjes. Ik heb veel gelach gehoord en als ik keek waar het vandaan kwam zag ik jou staan. Ik heb ook leuke reacties gekregen van de aanwezigen.

  Gemeente Zutphen

 • Fantastische show

  Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

  Cargill

 • After changing the amount of text in a slide, the height of the slider might seem a little off. In the live version of your webpage it will look perfectly!

  Is uw interesse gewekt? Paul informeert u graag.
  Tel: 06 - 136 93 969 of vult u het contactformulier in