Page content

Goochelaar Boeken

Goochelaar Boeken? En hoe gaat het boeken van een goochelaar nou eigenlijk in zijn werk? Stuurt u mij een mail met een vraag wat het kost? En als de prijs oke is, stuurt u mij dan een mail waar het feest of event zal plaatsvinden? Nee zo werkt dat niet! Wanneer u mij zou willen boeken dan zijn hiervoor enkele stappen nodig.

Goochelaar Boeken Stap 1

De allereerste stap is natuurlijk even rondkijken op mijn website zodat u een beeld kunt krijgen van wat ik zoal heb te bieden. Want de éné show is de andere niet natuurlijk! Misschien heeft u ook wel wensen? Staat het er niet bij wat u zoekt? Geen zorgen. Waarschijnlijk kan ik u toch van dienst zijn.

Welke vormen van shows kunt u zoal boeken?

Tafelgoochelen (Meest geboekte vorm van magisch entertainment)

Bij deze manier van goochelen loopt ik door het publiek te goochelen. Vervolgens zal ik iedereen van dichtbij super toffe goocheltrucs laten zien.

Goochelshow voor volwassenen, kinderen of de hele familie

Wilt u graag een goochelshow Boeken? Ook dat is mogelijk. Tijdens de goochelshow sta ik op een vaste locatie en iedereen kan tegelijk genieten van een mooie goochelshow zoals een zwevende tafel bijvoorbeeld.

Goochelaar Boeken Stap 2

Wenst u meer informatie van mij te ontvangen en/of heeft u bepaalde wensen of weet u al wat u graag zou willen inhuren dan kunt u mij bellen of stuurt u mij een bericht via de mail. Vervolgens zal ik u een voorstel toesturen met mogelijkheden en prijzen.

Goochelaar Boeken Stap 3

Nadat u mijn voorstel heeft ontvangen kunt u beslissen of u van mijn aanbod gebruik zou willen maken. Wanneer u tot boeking over wenst te gaan, dan kunt u dit gewoon kenbaar maken via mail of telefonisch. Vervolgens zal ik met u alle gegevens doornemen.

De laatste Stap

Nadat ik alles met u heb doorgenomen zal ik alles nog via de mail naar u bevestigen. In deze bevestiging staan alle afspraken die wij hebben gemaakt zoals adres optreden, tijdstip, speelduur.van mijn show etc.

Zoals u kunt zien gaat er het één en ander vooraf voordat u mij gaat boeken. Dit is in zowel uw eigen als in mij belang. Zowel u als ik moeten weten waaraan wij aan toe zijn als u uiteindelijk tot boeking overgaat.

Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Boeken

Plaats een reactie