Page content

Goochelaar Verjaardag

Wilt u graag uw verjaardagsfeest net iets specialer maken dan voorgaande jaren? Een verjaardagsfeest die uw vrienden en bekenden zich nog lang zullen herinneren? Ik verzeker u. Een goochelaar zal niemand van uw gasten verwachten. Stelt u zich eens voor hoe uw gasten zullen opkijken als een goochelaar komt aangelopen en iedereen verbaast met toffe en leuke goocheltrucs!

Uw gasten laten genieten op de m2

goochelaar verjaardag laten optreden

Uw gasten krijgen magisch entertainment te zien op de m2. Iedereen kan de magie van dichtbij beleven. Trucs met speelkaarten, touw, munten etc. Van alles komt voorbij.  Het publiek wordt natuurlijk bij de show betrokken. Deze manier van goochelen staat ook wel bekend als tafelgoochelen. Het gemak van deze wijze van goochelen is dat u geen rekening hoeft te houden met een aparte plek in de zaal. Paul loopt rond en begeeft zich van plek naar plek.

Indrukwekkende Magic voor het hele publiek

 

Wilt u graag iedereen tegelijk verrassen met een indrukwekkende magicact. Boek dan een centrale act. Het grote voordeel van een centrale act is toch wel dat het publiek tegelijk 30 minuten aan één stuk van de show kan genieten. Zijn er ook kinderen aanwezig? Dan is een familieshow de show bij uitstek. Het voordeel van deze show is dat alle acts geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Speciaal vermaak voor de kinderen

kindershow

Wanneer er kinderen aanwezig zijn, dan kunt u er ook voor kiezen om door Paul een aparte kindershow te laten verzorgen. Het grote voordeel van een kindershow is dat deze bestaat uit kindvriendelijke goocheltrucs. Het programma wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Goochelaar Paul als cadeau schenken!

Nu zult u denken van! Paul als cadeau schenken! Hoe zit dat nou? Nou precies zoals ik het zeg. U schenkt een show van Paul als cadeau. Moet u zich eens voorstellen hoe de jarige zal opkijken! Voor de jarige heb ik natuurlijk een hele speciale act in gedachten waarin hij of zij in het zonnetje wordt gezet.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan even contact op met Paul op tel: 06 – 13 6 9 3969
of maakt u gebruikt van het contactformulier

Tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort bij uw verjaardag

CONTACTFORMULIER OPNEMEN

 

Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Verjaardag

Plaats een reactie