Page content

Animatie Volwassenen

Animatie Volwassenen

Animatie Volwassenen aan het zoeken? Bent u op zoek naar geschikte animatie voor volwassenen? Hiervoor zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden. Van een karikatuur tekenaar tot typetjes die de mensen vermaken. Maar u kunt natuurlijk ook een goochelaar boeken.

Mijn naam is Gooochelaar Paul Weiss. Als goochelaar bied ik top magische animatie speciaal ook voor volwassenen.

Animatie volwassenen aan tafel

goochelaar aan tafel

Hierbij loop ik door het publiek en bezoek ik u persoonlijk aan tafel. Ik verbaas en vermaak iedereen met magisch entertainment. Speelkaarten veranderen, munten verplaatsen zich onzichtbaar en met een stuk touw haal ik bijzondere dingen uit. Het publiek wordt natuurlijk bij deze manier van animatie nauw betrokken.

Verjaardag

Viert u binnenkort uw verjaardag. Dan is een magicact de manier die daar uitermate voor geschikt is. uw gasten worden op bijzondere en magische wijze vermaakt en krijgen entertainment te zien van hoog nivieau.

Animatie op elk ander feest

Niet alleen op een verjaardag wordt ik regelmatig geboekt. U kunt mij uiteraard ook inhuren voor elk ander feest. Denkt u aan bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest, bruiloft etc.

Wilt u graag weten wat ik voor u allemaal kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op deze website. Op die wijze kunt u een beeld krijgen van wat u kunt verwachten.

Heeft u nog vragen of wilt u mij graag inhuren op uw komend event. Neemt u dan gerust even contact met mij op. Contact opnemen kunt u zowel telefonisch als via het contactformulier.

 

Of via tel: 06 – 13 69 39 69 of maakt u gebruik van het contactformulier.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Animatie Volwassenen

    Plaats een reactie