Page content

Betaalbare goochelaar

Betaalbare goochelaar

Betaalbare Goochelaar aan het zoeken? Ik kan mij heel goed voorstellen dat u graag een keer een goochelaar op uw feestje zou willen laten optreden. Goochelen is toch wel een vorm van entertainment wat mensen erg boeiend vinden.

Maar het moet natuurlijk ook betaalbaar zijn. Er zijn goochelaars die vragen voor een optreden € 600,00. Voor de meeste opdrachtgevers is dit natuurlijk totaal niet betaalbaar.

Betaalbare Goochelaar ook voor uw feest

Betaalbare goochelaar

Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik biedt u een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Bij het boeken van mij als goochelaar haalt u een goede en professionele goochelaar in huis die bovendien ook nog betaalbaar is. Met mijn magische shows weet ik Jong en Oud te verbazen en te vermaken.

Paul boeken op uw Verjaardag

Viert u binnenkort de verjaardag van uzelf, uw partner of uw zoontje of dochtertje? Of bent u wellicht de verjaardag van uw ouders aan het plannen?

Ik zorg ervoor dat uw feestje een succes wordt. U kunt mij bijvoorbeeld inhuren als rondlopende goochelaar ook wel tafelgoochelaar genoemd. Het leuke aan deze manier van goochelen is dat zowel jong en oud de magie van dichtbij kan ervaren.

Wilt u graag tijdens een kinderfeestje speciaal voor de kinderen een show boeken? Met deze show sta ik op een vaste plek en neemt de kinderen mee voor een reis vol Magie.

Bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen of wilt u graag uw 25-jarige bruiloft vieren en lijkt het u ontzettend leuk om een goochelaar tijdens uw bruiloft te laten optreden. Als goochelaar zorg ik voor een magische bruiloft zodat zowel uzelf als de gasten een bijzondere dag beleven.

Bent u benieuwd wat ik als goochelaar voor u kan betekenen?

Neemt u gerust contact met mij op. U kunt mij bereiken op 06 – 13 69 39 69 of vult u simpelweg het contactformulier. in. Alvast bedankt en wie weet zien wij elkaar binnenkort wel bij uw feest.

 

Comment Section

0 reacties op “Betaalbare goochelaar

Plaats een reactie