Page content

Goochelaar Huren

Goochelaar Huren

Goochelaar Huren ? Wilt u graag een goochelaar Huren  die Top Entertainment heeft te bieden tijdens diverse evenementen en feesten zoals uw verjaardag, kinderfeestje, klantendag, beurs, bruiloft, personeelsfeest of jullie bedrijfsfeestje? Hiervoor bent u bij mij als goochelaar op het juiste adres.

Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik bied het publiek een unieke ervaring met een combinatie van magic en entertainment waarvan uw gasten gegarandeerd 100% zullen genieten.

Goochelaar Huren die door het publiek loopt

goochelaar Huren aan tafel

Ik begeeft mij tussen het publiek en spreekt vervolgens uw gasten aan. Hierna volgt een kort persoonlijk optreden op de cm2. Ik gebruik hiervoor kleinere objecten en breng hiermee onbegrijpelijke dingen tot stand!

Het publiek wordt natuurlijk ook nauw bij de show betrokken. Wat denkt u van een stuk touw waar de uiteinden van verdwijnen of dat u gedachten door mij kunnen worden onthuld!  Het klinkt natuurlijk allemaal onmogelijk, maar in de wereld van de magie van Goochelaar Paul Weiss is natuurlijk niets onmogelijk!

Deze manier van goochelen is uitermate populair en is ook zeer geschikt om uw gasten in uw restaurant te vermaken, tijdens borrelfeestjes, etc  Bovendien hoeft u zich ook nergens zorgen over te maken zoals licht, geluid en een aparte speelplek etc. Vrijwel direct na aankomt kan ik beginnen om iedereen te verbazen.

Meer informatie over goochelen tussen het publiek

Verjaardag

Wilt u graag tijdens uw verjaardag iets unieks inhuren? Een optreden van een goochelaar is zeker iets wat niemand zo snel zal verwachten. Als Goochelaar vermaak en verbaas ik iedereen.

Bruiloft

Een optreden van mij is uiteraard ook tijdens een bruiloft van toegevoegde waarde. Een optreden van mij als goochelaar zorgt voor een unieke en magische sfeer waaraan zowel jullie als bruidspaar en de gasten zeker nog graag aan zullen terugdenken.

De mogelijkheden voor een show tijdens jullie bruiloft zijn zeer divers. U kunt mij natuurlijk inhuren om bij de gasten langs te lopen en hen te trakteren op een magisch optreden. Maar  er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om een centrale show te verzorgen waarbij jullie als bruidspaar natuurlijk ook worden betrokken.

Kinderfeestje

Viert u binnenkort een kinderfeestje? Met een optreden van Goochelaar Paul zorgt u ervoor dat ook uw kinderfeestje nog leuker wordt. Met mijn interactieve goochelshow weet ik kinderen op het puntje van hun stoel te krijgen. De voorstelling is een show vol magie en comedy.

Wenst u graag meer informatie te ontvangen om mij in te huren? Ik informeer u graag over de mogelijkheden om ook uw feest of evenement tot een succes te maken,

U kunt mij bellen op 06 – 13 69 39 69 of vult u simpelweg het contactformulier. in. Alvast bedankt en wie weet zien wij elkaar binnenkort wel bij één van mijn optredens.

 

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Huren

Plaats een reactie