Page content

Goochelaar Breda

Goochelaar Breda

Goochelaar Breda aan het zoeken? Voor een goede Goochelaar in Breda hoeft u niet verder te zoeken. Breda ook wel de parel van het zuiden genoemd staat natuurlijk o.a. bekend om het historische centrum met bijvoorbeeld het oude stadhuis, de prinsenkade en onze lieve Vrouwekerk etc.

Goochelaar en Illusionist Paul Weiss verzorgt het hele door jaar door ook regelmatig optredens in Breda. Dat is ook geen wonder. Paul woont in Roosendaal en berekent bovendien geen reiskosten om in Breda op te treden. U kunt hem boeken tijdens diverse feestelijke activiteiten en evenementen zoals o.a. een bedrijfsfeestje, verjaardagsfeestje, bruiloft etc. Wat u dus ook te vieren heeft in Breda, Goochelaar Paul Weiss maakt het feest helemaal compleet.

Paul biedt hoogwaardig magisch entertainment voor zowel volwassenen als kinderen. Bestaat het publiek uit zowel volwassenen als kinderen dan kunt u het beste een familieshow inhuren.

Paul als tafelgoochelaar boeken

Wanneer u een feest viert in Breda of omgeving dan kunt u Goochelaar Paul boeken om zijn kunsten te vertonen tussen het publiek. Het leuke aan deze manier van goochelen is dat het publiek er met de neus bovenop zit.

Meer informatie over tafelgoochelen

Paul ook te boeken voor een show voor kinderen

Viert u thuis in Breda en omgeving een kinderfeestje bij u thuis of in een zaaltje. Goochelaar Paul zal de kinderen trakteren op een magisch optreden vol verbazing en interactie. Of Misschien bent u een stichting, school of vereniging en bent u nog op zoek naar een spetterende kindershow

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Bel Goochelaar Paul Weiss op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Breda

    Plaats een reactie