Page content

Goochelaar Almere

Goochelaar Almere

Goochelaar Almere aan het zoeken? Maar u heeft geen idee welke goochelaar u nou zou moeten inhuren voor een optreden in Almere? Dat kan ik mij ook wel voorstellen. Welke goochelaar is nou de juiste keuze?

Goochelaar Paul Weiss heeft veel ervaring en heeft al diverse keren Jong en Oud in Almere versteld doen staan met zijn betoverende shows. Met het boeken van Paul bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit in huis haalt.

Optreden in Winkelcentrum Almere

Enkele jaren geleden werd ik geboekt om in het winkelcentrum van Almere een optreden te verzorgen Hierbij begaf ik mij tussen het publiek en vermaakte jong en oud met Streetmagic.

Streetmagic is zoals de term het al natuurlijk laat vermoeden een vorm van entertainment die je op straat uitvoert. Tijdens dit optreden kwam ik een echtbaar tegen waaraan ik uiteraard ook enkele leuke trucs heb laten zien.

Mensen vermaken met een mysterie

Tijdens mijn optreden in het winkelcentrum liet ik bij één goocheltruc zowel de man als de vrouw ieder een speelkaart kiezen en deze vervolgens voorzien van een handtekening. Op magische wijze liet ik de kaarten vervolgens samensmelten tot één kaart! Ik zal je vertellen zowel de man als de vrouw waren totaal van de wereld. Ze begrepen er niets van. Ik gaf hun mijn kaartje en werd later dat jaar door datzelfde echtpaar geboekt om tijdens hun bruiloft te goochelen. Zo zie je maar hoe optredens tot stand kunnen komen.

Optreden in TMG Partycentrum Almere

In het verleden heb ik ook in Partycentrum Almere enkele optredens mogen verzorgen tijdens o.a. bedrijfsfeestjes en particuliere feestjes zoals een verjaardag of bruiloft etc.. Ik vind deze locatie erg gezellig en ik hoop dat ik in de toekomst nog een keer de gelegenheid krijg om hier een optreden te mogen verzorgen.

Goochelaar Almere aan huis

Ook bij mensen aan huis ben ik al enkele keren te gast geweest tijdens bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of kinderfeestje.

Een Familieshow van Paul Weiss in Almere

Bestaat het publiek uit zowel kinderen als volwassenen dan adviseer ik u om een familieshow in te huren. Het grote voordeel van een dergelijke goochelvoorstelling is dat zowel kinderen als volwassenen een show te zien krijgen die boeiend is om naar te kijken.

Welke acts kunt u bij Paul in Almere allemaal inhuren

Er zijn verschillende mogelijkheden. Als tafelgoochelaar loopt Goochelaar Paul Weiss o.a. langs tafels. Is er geen tafel? Geen probleem. Paul heeft een eigen mobiele tafel bij zich.

Viert u bijvoorbeeld in Almere en omgeving een verjaardag, communie, bruiloft of een bedrijfs- of personeelsfeestje? Dan is deze manier van goochelen daar uitermate voor geschikt. Het grote voordeel van deze manier van goochelen is dat u nergens voor hoeft te zorgen. Direct na aankomst kan ik als goochelaar direct met mijn optreden beginnen.

Bekijk u de onderstaande video van goochelen tussen het publiek

Wilt u de kinderen graag verrassen met een magische kindershow? Goochelaar Paul maakt er een magisch feest van. Tijdens de interactieve goochelshow worden de kinderen meegenomen voor een magische reis door de wereld van de Magie. Kinderen mogen Goochelaar Paul Weiss natuurlijk ook assisteren.

Bekijk u de onderstaande video om een indruk te krijgen.

Bent u benieuwd naar een optreden van Goochelaar Paul in Almere?

Goochelaar Paul Weiss informeert u vrijblijvend over de mogelijkheden en tarieven voor een optreden in Almere. Dus heeft u vragen neem dan contact op met Paul op:

Tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier.

    Comment Section

    1 reactie op “Goochelaar Almere


    Door Bryan op 29 juni 2017

    Wat kost het om 1 uur, 1,5uur of 2uur in Almere op zondag 9 juli een optreden te geven voor een kinderfeest van kinderen tussen de 6 en 12 jaar?

    Plaats een reactie