Page content

goochelaar Amersfoort

goochelaar Amersfoort

Goochelaar Amersfoort aan het zoeken? Organiseert u binnenkort een leuk feestje of evenement in Amersfoort? En bent u van plan een Goochelaar te boeken? Goochelaar Paul Weiss treed ook met regelmaat op in Amersfoort en de directe omgeving. Hier verbaast en vermaakt hij iedereen met zijn interactieve en gevarieerde shows.

Goochelaar Amersfoort boeken op uw feest

Goochelaar Paul Weiss noemt zichzelf het liefst een magisch entertainer. Mensen moeten namelijk niet alleen een goocheltruc te zien krijgen, maar het publiek moet ook vermaakt worden door een leuk verhaaltje, grappen en interactie. Met zijn jarenlange ervaring weet hij inmiddels dan ook wel hoe hij  elk feest of evenement om kan toveren in iets speciaals waar iedereen van kan genieten.

Shows voor Jong en Oud

Paul is één van de weinige goochelaars die zowel jong en oud weet te vermaken. Dat is ook niet vreemd, want Paul heeft namelijk meer dan 20 jaar ervaring. Hij verzorgt kindershows, maar ook shows voor volwassenen of ouderen. Een familieshow is uiteraard ook mogelijk.

Kinderfeestje of kindershow in Amersfoort?

Wilt u graag speciaal voor de kinderen een leuke kindershow boeken? Of viert u binnenkort een kinderfeestje? Dan bent u bij Paul ook op het juiste adres. Paul vermaakt kinderen van alle leeftijden en biedt u bovendien verschillende showmogelijkheden.

Verjaardag in Amersfoort?

Viert u binnenkort een verjaardagsfeestje? Ook op uw verjaardag is Paul Weiss een graag geziene gast. Hoe zou u het vinden wanneer Paul bij iedereen persoonlijk langsloopt en toffe goocheltrucs van dichtbij laat zien.  Deze manier van mobiel goochelen is erg gewild. Het wordt ook wel tafelgoochelen genoemd. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om voor het hele gezelschap een centrale show te verzorgen.

Bedrijfsfeestje in Amersfoort?

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest? Paul Weiss treed ook regelmatig op tijdens bedrijfsfeestjes. Paul loopt bij iedereen langs en vertoont interactief magisch entertaiment op de m2.

Bruiloft in Amersfoort?

Gaat u binnenkort trouwen of uw bruiloft vieren? Entertainment op uw bruiloft zorgt voor variatie. Magisch Entertainment van Goochelaar Paul Weiss is ook op uw bruiloft voor alle genodigden iets waar iedereen gegarandeerd van kan genieten.

Is uw belangstelling gewekt?

Heeft u interesse om Goochelaar Paul Weiss ook uw feest of event om te “toveren” in iets speciaal?
Neem dan contact op met Paul op tel: 01 65 – 39 70 28 of Mobiel: 06 – 13693969

Of vult u simpelweg het nevenstaande contactformulier in. Paul zal u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

    Comment Section

    0 reacties op “goochelaar Amersfoort

    Plaats een reactie