Page content

Goochelaar amsterdam

Goochelaar amsterdam

Goochelaar Amsterdam aan het zoeken? Goochelaar Paul Weiss heeft al velen malen mensen in Amsterdam vermaakt en verbaast met zijn verbazingwekkende en magische shows.

De afgelopen jaren heeft hij al op vele mooie plekken in Amsterdam zijn kunsten mogen vertonen. Hij heeft o.a. in het vondelpark en op het museumplein Jong en Oud weten te verbazen met verbazingwekkende trucs en illusies.

Goochelaar Amsterdam ook voor uw feest of Event inhuren?

Goochelaar Paul is voor elk feest of event een unieke meerwaarde. Met zijn sympathieke uitstraling is hij ook in Amsterdam altijd een graag geziene gast.

U kunt hem inhuren voor de meest uitéénlopende  feesten en evenementen. Bovendien beschikt Paul over verschillende showmogelijkheden welke optimaal zullen aansluiten aan uw wensen en/of doelgroep.

Iets persoonlijks voor uw gasten

Wilt u graag uw gasten verrassen met iets heel persoonlijks. Paul komt persoonlijk langs bij uw gasten en vertoont magisch entertainment op de cm2. Alles kan van dichtbij gevolgd worden.

Deze vorm van magisch entertainment staat ook wel bekend als tafelgoochelen. Als is een tafel niet noodzakelijk. Tafelgoochelen is geschikt voor o.a.  bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest etc… Maar kan ook zeker op straat worden vertoond (streetmagic!)

Bekijkt u de onderstaande video om u een indruk te geven:

Goochelshows voor kinderen

Bent u op zoek naar een goochelaar die ook de kinderen kan vermaken? Dan bent u ook hiervoor bij Paul op het juiste adres.

Met zijn ruime ervaring weet hij als geen ander kinderen te boeien met een interactieve en grappige goochelshow. De goochelshow is geschikt voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Meer informatie kindershow

Goochelshow voor Jong en Oud

Paul is ook uitermate kundig om een show te verzorgen voor Jong en Oud. het grote voordeel van een familieshow van Paul is dat deze show leuk is voor zowel kinderen van stel 6 jaar en voor als volwassenen.

Het programma van de show bestaat uit goocheltrucs die voor alle leeftijden geschikt zijn.. Diverse mogelijkheden…

Magisch Kinderfeestje?

Goochelaar Paul treed ook regelmatig op tijdens kinderfeestjes. Een goochelshow van Paul staat helemaal in het teken van volop Magic, Pret en Plezier.

Alle kinderen beleven de dag van hun leven met een optreden van Paul. Kinderen mogen meedoen zullen elke keer weer verbaast zijn over alles wat er tijdens de show gebeurd. De show wordt feestelijke afgesloten. Aan het einde mogen alle kinderen natuurlijk nog gezellig samen met Paul op de foto.

Is uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd wat Goochelaar Paul Weiss ook uw feest of event heeft te bieden?
Neem dan even contact op met Paul op tel: 01 65 – 39 70 28 of Mobiel: 06 – 13 69 39 69

Of vult u simpelweg nevenstaand contactformulier in. Paul zal u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

  Comment Section

  2 reacties op “Goochelaar amsterdam


  Door Anoniem op 26 maart 2017

  Hé die Paul. hierbij natuurlijk nog bedankt voor je show tijdens ons personeelsfeestje van vorige week donderdag in Amsterdam. Iedereen had het na afloop nog steeds over die truc met die symbolen waarvan jij precies wist welke was gekozen. echt bizar hoor. groetjes edwin


  Door Anja op 14 maart 2017

  Hoi Paul. Super bedankt voor je optreden tijdens mijn verjaardagsfeest. Je hebt iedereen geamuseerd met je leuke trucs.

  Plaats een reactie