Page content

Goochelaar Apeldoorn

Goochelaar Apeldoorn

Goochelaar Apeldoorn aan het zoeken? Voor een professionele goochelaar in Apeldoorn hoeft u niet meer verder te zoeken. Goochelaar Paul Weiss komt ook bij u naar Apeldoorn om iedereen te trakteren op één van zijn magische shows. Hij kan shows verzorgen voor volwassenen, kinderen of de hele familie. Dus of u nu een familiedag, verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert. Met Goochelaar Paul Weiss is ook uw feest in Apeldoorn helemaal compleet.

Goochelaar Apeldoorn in Omnisport Apeldoorn

optreden omnisport apeldoorn

Het is alweer even geleden. Ik weet niet meer precies welk jaar het was. Ik denk ergens in 2009 of zo. Maar ik heb ooit tijdens een evenement in Omnisport Apeldoorn rondgelopen en mensen verbaast met tafelgoochelacts. Wat ik mij wel kan herinneren was dat het een hele mooie ervaring was om hier een optreden te mogen verzorgen. Wellicht dat er zich in de toekomst weer eens een gelegenheid aanbied waar ik een optreden kan verzorgen.

Optreden voor Europarcs Apeldoorn

optreden goochelaar paul ivm opening nieuw bedrijfspand europarcs apeldoorn
Ivm de opening van een nieuw bedrijfspand van Europarcs in Apeldoorn heeft Paul een optreden verzorgd als tafelgoochelaar.

Tafelgoochelen in Apeldoorn.

Heeft u interesse om mij in te huren in Apeldoorn? En wilt u graag trucs zien om de m2? Tafelgoochelen is hiervoor dan uitermate geschikt. Mensen worden bij de show betrokken en kunnen alles van dichtbij volgen. Bekijk de onderstaande video maar eens om u een indruk te geven hoe een dergelijk optreden er uitziet.

Goochelshow voor kinderen

Wilt u ook graag dat er voor de kinderen iets bijzonders te zien is? Voor een goochelshow special voor kinderen bent u ook bij Paul Weiss op het juiste adres.

Bent u benieuwd naar een Show in Apeldoorn?

En wilt u graag weten wat Goochelaar Paul Weiss voor een show in Apeldoorn voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op met Goochelaar Paul Weiss op tel: 06 – 13 69 39 69 of maak gebruik van het contactformulier.

Tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort in Apeldoorn

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Apeldoorn

    Plaats een reactie