Page content

Goochelaar Den Haag

Goochelaar Den Haag

Goochelaar den Haag aan het zoeken? Voor een goede goochelaar in Den haag hoeft u zeker niet verder te zoeken. Wilt u een goochelaar huren die het publiek trakteert op een bijzonder en  magisch optreden in Den Haag dan bent u bij Goochelaar Paul Weiss op het juiste adres. Tijdens het optreden zal Paul iedereen vermaken met verbazingwekkende trucs en illusie’s. Iedereen zal zich kostelijk vermaken. Je zit er met de neus bovenop, maar iedereen zal elke keer weer opnieuw voor een onbegrijpelijk raadsel staan wanneer blijkt dat het onmogelijke juiste heeft plaatsgevonden.

Goochelaar Den Haag – optreden Kurhaus

optreden kurhaus den haag

Als goochelaar moet je natuurlijk een keer een optreden in het Kurhaus van Den Haag hebben gedaan. Daar heb ik ook altijd van gedroomd. Enkele jaren geleden kreeg ik dan eindelijk ook de kans om hier een optreden te mogen verzorgen tijdens een diner. Ik moet zeggen dat is toch  wel een bijzondere ervaring hoor om op zo een mooie plek op te treden.

Bekijkt u de onderstaande video om u een indruk te geven van een optreden van mij.

Optreden Auke Smits Den Haag

optreden auke smits den haag

Ik heb in Den Haag uiteraard al voor meerdere bedrijven opgetreden. Het is teveel om ze hier allemaal op te noemen. één van deze bedrijven was in ieder geval Auke Smits. Voor dit bedrijf heb ik een kindershow verzorgd.

Bent u op zoek naar een goochelaar in Den Haag die uw feest of event extra glans geeft?

Goochelaar Paul Weiss heeft al regelmatig een magisch optreden verzorgt tijdens diverse feesten en evenementen zoals een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeestje, klantendag etc.  Een optreden van Goochelaar Paul zal ook uw feest of event een extra boost geven waarover iedereen nog zeker lang zal napraten.

Vele mogelijkheden voor een optreden in Den Haag

Goochelaar Paul Weiss biedt u vele mogelijkheden. Alles is mogelijk. Van tafelgoochelaar, tot een podiumact of een kindershow.

Speciale wensen of meer informatie over de shows van Paul?

Ervaar het zelf en boek goochelaar Paul Weiss. Bel Paul op Tel: 06 13 69 39 69 of neemt u contact op middels het contactformulier.

Graag tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort in Den Haag.

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Den Haag

    Plaats een reactie