Page content

Goochelaar Dordrecht

Goochelaar Dordrecht

Goochelaar Dordrecht aan het zoeken? Organiseert u binnenkort in Dordrecht een bedrijfsfeestje, verjaardagsfeest, familiereünie, communie, bruiloft etc. Goochelaar Paul Weiss zal ook uw feest in Dordrecht naar een hoger niveau brengen.

Iedereen is dol op het onverklaarbare

Op één of andere manier zijn wij mensen dol op het onverklaarbare. De meeste mensen vinden het fantastisch wanneer zij iets te krijgen wat zij simpelweg niet kunnen verklaren! Dat is ook één van de redenen waarom magic zo “hot” is. Het publiek ziet dingen gebeuren die simpelweg niet mogelijk zijn en toch gebeuren?

Welke shows zijn er in Dordrecht mogelijk

U zult zich natuurlijk afvragen welke shows u zoal in Dordrecht bij Goochelaar Paul kunt inhuren?
U kunt mij o.a. boeken als rondlopende goochelaar. Het grote voordeel van deze manier van goochelen is dat alles zal plaatsvinden direct onder de ogen van de toeschouwer. Deze manier van goochelen biedt het publiek een unieke ervaring die zij niet snel zullen vergeten.

Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid dat u bij mij een goochelshow boekt.  Hierbij sta ik op een vaste plek en vertoon meer grotere trucs zoals o.a. een zwevende tafel. Ook kunt u mij boeken tijdens kinderevenementen en feestjes.

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Dordrecht

    Plaats een reactie