Page content

Goochelaar Eindhoven

Goochelaar Eindhoven

Goochelaar Eindhoven aan het zoeken? Zoek dan niet verder, want goochelaar Paul Weiss zorgt er ook voor dat in Eindhoven de magie voelbaar is. Dus heeft u in Eindhoven en omgeving iets te vieren? Een bedrijfsfeestje, verjaardag, bruiloft etc. Goochelaar Paul Weiss maakt uw feest in Eindhoven namelijk helemaal compleet.

Goochelaar Eindhoven verrast iedereen

Tijdens het tafelgoochelen zal goochelaar Paul Weiss iedereen trakteren op een magisch optreden. Niets is meer wat het lijkt natuurlijk! Munten springen onzichtbaar van de éne naar de andere hand,  met kaarten gebeuren dingen die u niet voor mogelijk zou hebben gehouden en met een stuk touw weet Paul ook hele bijzondere handelingen mee uit te halen! Wilt u een gokje wagen? Maar opgelet! U zal door Goochelaar Paul bij de neus worden genomen. Er is maar één winnaar en dat is de natuurlijk de goochelaar zelf!

Bekijkt u de onderstaande video om u een indruk te geven van hoe het publiek reageert op een optreden van Paul

Waar in Eindhoven heeft Paul al opgetreden?

optreden psv stadion

Ik ben in Eindhoven al op vele locaties geweest van restaurants, bedrijven tot bij mensen thuis. Maar een optreden in het psv stadion is daarvan toch wel de meest opvallende locatie! Nou heb ik natuurlijk geen opgetreden gedaan op het veld of de tribunes!

Maar ik werd uitgenodigd door een gezin om een familieshow te verzorgen tijdens een familiefeestje. Nu moet ik ook wel ook heel eerlijk zeggen dat ik het ook best wel een keer tof zou vinden om voor voetbalclub psv zelf een optreden te mogen verzorgen. Dus voor alle spelers etc. Dat zou echt waanzinnig zijn! Maar misschien dat deze gelegenheid zich ooit nog een keer voordoet.

Bent u op zoek naar een goochelaar in Eindhoven die uw feest een extra boost geeft?

Goochelaar Paul Weiss heeft al regelmatig een magisch optreden verzorgt in Eindhoven. Hij heeft ruime ervaring om ook uw gasten tijdens bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeestje, klantendag etc 100% te vermaken en natuurlijk te verbazen.

Het Publiek laten genieten van een centrale act

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het publiek te laten genieten van een centrale magicact. Het grote voordeel is dat iedereen tegelijk naar één voorstelling kijkt.

Ook in Eindhoven biedt Goochelaar Paul vele mogelijkheden

wanneer u Paul wilt inhuren om een optreden in Eindhoven te verzorgen dan zijn er vele mogelijkheden. Goochelaar Paul Weiss kan namelijk shows verzorgen in het klein of groot. Voor volwassenen of kinderen. Alles is mogelijk.

Heeft u vragen op bepaalde wensen?

Neem contact op met Paul op Tel: 06 13 69 39 69 of vult u het contactformulier in onderaan deze pagina.

Graag tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort eens bij een optreden in Eindhoven.

Contactformulier

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Eindhoven

    Plaats een reactie