Page content

Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam huren? Goochelaar Paul Weiss treed ook met regelmaat op in Rotterdam en omgeving. Deze prachtige stad staat natuurlijk o.a. bekend om de mooie skyline, de beeldenroute Westersingel, de euromast en natuurlijk niet te vergeten voetbalclub Feyenoord. Goochelaar Paul Weiss is al vele malen in Rotterdam te gast geweest om zijn kunsten te vertonen.

Optreden in de Euromast

Paul heeft zelfs een keer in de Euromast opgetreden. Het uitzicht is echt magisch te noemen. Een spectaculair uitzicht over Rotterdam.

optreden euromast

Goochelaar Rotterdam
Optreden voor Zorgcentrum Schiehoven

optreden zorgcentrum schiehoven

Op 20 augustus 2016 heeft Goochelaar Paul Weiss de bewoners van dit zorgcentrum weten te betoveren met zijn magische acts. Zowel de opdrachtgeefster als de bewoners waren erg onder de indruk  op de wijze hoe Paul iedereen wist te verbazen en te vermaken.

Optreden voor Procter & Gamle Rottterdam

optreden voor procter en Gamble

Speciaal voor Procter & Gamble uit Rotterdam heeft Paul op magische & amusante wijze de nieuwe lijn van wasproducten gelanceerd. De hoofdact was toch wel de spectaculaire dobbelsteen illusie. Een grote dobbelsteen van 50 x 50 cm verdween spoorloos. In de plaats hiervan verscheen één van de nieuwe producten.

Optreden Goochelaar Paul Weiss in Ahoy Rotterdam

optreden ahoy voor kinderen

Ook in Ahoy heeft Paul Weiss al eens een optreden verzorgd. Dit was tijdens het jeugdvakantieland. Dit evenement  is bedoeld speciaal voor de jeugd.

Ook Vele Particulieren Klanten

Goochelaar Paul Weiss is de afgelopen jaren ook vele malen door particulieren opdrachtgevers uit Rotterdam en omgeving ingehuurd om tijdens diverse feestelijkheden zoals een verjaardag, bruiloft etc. iedereen op magische wijze te entertainen.

Welke mogelijkheden zijn er nu voor een optreden in Rottedam?

paul inhuren als tafelgoochelaar in rotterdam

Goochelaar Paul Weiss kunt u o.a. inhuren als rondlopende Goochelaar. Ook voor een podiumact kunt u bij hem terecht. Bent u op zoek naar een interactief kinderprogramma ook dan bent u bij Goochelaar Paul op het juiste adres.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een optreden bij u in Rotterdam?
Neem contact op met Paul op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier

Contactformulier

  Comment Section

  2 reacties op “Goochelaar Rotterdam


  Door Gerde v/d Berg op 24 september 2016

  Beste Paul. Ik vond dat je de bewoners erg goed heb weten te boeien met je trucs aan tafel. Iedereen vond het geweldig. Het programma sloot perfect aan aan de belevingswereld van de bewoners. Bedankt Gerda v/d Berg namens Zorgcentrum Schiehoeven


  Door Marsha op 24 september 2014

  Beste Paul en Karin,
  Nogmaals willen wij (P&G) jullie van harte bedanken voor jullie optreden! Jullie hebben ervoor gezorgd dat onze nieuwe producten op spectaculaire wijze gepresenteerd werden aan het publiek.

  Vriendelijke groet,
  Marsha, namens Procter & Gamble

  Plaats een reactie