Page content

Goochelaar Utrecht

Goochelaar Utrecht

Goochelaar Utrecht aan het zoeken? Viert u binnenkort een feestje of bent u ivm een evenement nog op zoek naar een goochelaar die in Utrecht een bijzonder optreden kan verzorgen? Goochelaar Paul Weiss kunt u ook inhuren om zijn kunsten in Utrecht te laten zien.

Goochelaar Paul Weiss maakt elk feest in Utrecht magisch

Viert u binnenkort een verjaardag of een bruiloft of misschien wel een bedrijfsfeestje in de omgeving van Utrecht? Goochelaar Paul Weiss komt naar u toe en zal iedereen verbazen met leuke en toffe goocheltrucs. Ook aan huis kunt u goochelaar paul in Utrecht inhuren. Goochelaar Paul Weiss werkt met vaste tarieven. U betaalt dus ook geen extra reiskosten. Wanneer u als particulier paul in Utrecht wilt inhuren dan ontvangt u meestal een leuke korting.

Optreden Jaarbeurs Utrecht

optreden jaarbeurs

Paul Weiss heeft al meerdere malen voor verschillende soorten opdrachtgevers een show verzorgd in de jaarbeurs in Utrecht. Zo ook voor het bedrijf Migrato, Dit bedrijf organiseerde een evenement voor potentiële klanten. Aan het einde mocht ik iedereen verrassen met een magic act. De review van deze opdrachtgever kunt u onderaan deze pagina bekijken.

Impressie shows

Goochelen tussen het Publiek

Goochelen voor kinderen

Centrale act

Bent u benieuwd wat Paul voor u kan betekenen?

Neem contact op met Paul zodat hij u vrijblijvend kan informeren over de mogelijkheden en tarieven voor een optreden in Utrecht.

Bel Goochelaar Paul Weiss op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier

Contactformulier

    Comment Section

    1 reactie op “Goochelaar Utrecht


    Door Oscar Dubbeldam namens Migrato op 28 april 2015

    Voor onze klanten heb je in de jaarbeurs een show verzorgd die perfect past bij een evenement dat de deelnemers even op een ludieke, gezellige en verrassende manier wil onderhouden. Met voldoende interactie, acts die goed te volgen zijn.

    Plaats een reactie