Page content

Goochelaar Waalwijk

Goochelaar Waalwijk

Goochelaar Waalwijk aan het zoeken? Bent u op zoek naar een professionele goochelaar die in Waalwijk het publiek kan laten verbazen met interactieve en supersterkte goocheltrucs? Paul Weiss is een vakbekwame goochelaar en heeft al diverse malen tijdens verschillende feesten en partijen in Waalwijk zijn magische kunsten laten zien.

Voor wie heeft Paul zoal in Waalwijk al opgetreden?

Paul is al meerdere malen te gast geweest bij verschillende soorten opdrachtgevers zoals:

  • Diverse bedrijven zoals Brave Holding BV waalwijk
  • Diverse scholen o.a. op Openbare Basisschool van der heijden
  • En vele verschillende particuliere opdrachtgevers

Wanneer u Goochelaar Paul Weiss graag in Waalwijk wilt inhuren dan zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden.

Goochelen tussen het publiek

De meest geboekte vorm van goochelen is wanneer Paul zijn kunsten laat zien tussen het publiek. Dit wordt ook wel tafelgoochelen genoemd. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat Paul een tafel nodig heeft. Ook wanneer het publiek staat kan Paul zijn act vertonen. Tijdens het “tafelgoochelen” vertoont Paul voor een kleine groep mensen kleine wondertjes op de m2.

Munten springen onzichtbaar van de éne naar de andere plek en een geleende ring verdwijnt en komt plotseling uit een zakje tevoorschijn! Het publiek wordt uiteraard bij de show betrokken. Deze vorm van goochelen is erg populair. Het publiek kan alles natuurlijk op oogafstand volgen maar zal elke keer weer opnieuw aangenaam worden verrast! Bekijkt u de onderstaande live video om u een indruk te geven.

Goochelen voor kinderen

Ook wanneer u op zoek bent naar een goochelshow voor kinderen bent u bij Paul op het juiste adres. Tijdens zijn interactieve kindershow zal hij kinderen laten genieten en verbazen. Kinderen worden bij de show betrokken en mogen natuurlijk ook helpen.

Bekijk u de onderstaande video om een indruk te krijgen van de mogelijkheden

Centrale act voor Jong en Oud

Wilt u graag iedereen verbazen met een magic show waar iedereen tegelijk van kan genieten, dan is de goochelshow een uitstekende keuze. De show kan op een podium of op de vlakke vloer worden vertoond.

Is uw interesse gewekt

En bent u benieuwd naar de mogelijkheden.

Bel Goochelaar Paul Weiss op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier

Contactformulier

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Waalwijk

Plaats een reactie