MindSpinner

Een mentalistenshow vol Mysterie

Goochelaar paul weiss op verjaardagsfeestjes, kinderfeestjes maar ook zeker op een bruiloft

Een show waarbij uw brein zal worden misleid

Zoekt u een show die net even anders is dan andere shows? Mindspinner is een mentale show waarbij het brein op zowel magisch als mentaal vlak door mij als mentalist zal worden misleid.

Paul kunt u ook boeken als rondlopende goochelaar om alle feestgangers een magische ervaring te bieden.

Spijker in Zak

4 zakken en 1 spijker. één voor één wordt een door de toeschouwer gekozen zak kapot geslagen. Een act waarbij de zenuwen van zowel mij als het publiek op de proef zullen worden gesteld.

Kinderfeestje

Voorspelling

Gelooft u in helderziendheid? Dat ik beschik over een glazen bol! Is het mogelijik om vooraf te bepalen wat er gaat gebeuren? 

Mentale Beïnvloeding

Heeft u een vrije keuze? Of toch niet? Is het mogelijk dat ik als mentalist uw keuze weet te beïnvloeden, waardoor u precies dat doet wat de mentalist graag wilt dat u doet? 

Wanneer is deze show geschikt?

Om deze show tot een succes te maken, is het belangrijk dat het publiek de volle aandacht heeft. Bovendien komt deze show alleen tot zijn recht in een rustige ambiance. Het is voor het publiek het beste wanneer iedereen zit op stoelen.

Wat zeggen anderen over deze show?

Spannend en vermakelijk tegelijk

Een leuke show met een mix van spanning en vermaak.

Henk De Groot

 • erg boeiende show

  We hebben er genoten van je show laatst op ons personeelsfeest. Snap nog steeds niets van hoe je die tekening wist te voorspellen? Ik had toch echt vrije keuzes.

  Liesbeth De Ooier

 • Fantastisch 

  Laatst hadden wij jouw mindspinner act geboekt. Wat een  boeiende show zeg. Vooral die truc met die spijker in die zak, dat was voor mij toch wel het hoogtepunt. Nogmaals het was fantastisch. wellicht tot de volgende keer. p.s ik heb je naam doorgegeven aan een collega van mij

  Stefan & Merel

 • After changing the amount of text in a slide, the height of the slider might seem a little off. In the live version of your webpage it will look perfectly!

  Benieuwd naar de deze voorstelling?