Workshop Goochelen is een leuke en leerzame groepsactiviteit

Organiseert u binnenkort een feestje, een familiedag, evenement of een teambuilding? Een workshop goochelen is dan een leuke manier om kennis te maken met deze bijzondere kunstvorm.

  • U bent zelf even een Goochelaar.
  • Workshop goochelen inclusief goochelpakket voor alle deelnemers.
  • Paul leert u hoe te goochelen en hoe te presenteren.

Vragen? Neem gerust even contact met mij op:

01 65 - 39 70 28 of 06 - 13 69 39 69

Het publiek zal hun handen vol hebben!

Het publiek zal niet achterover kunnen leunen. Nadat de trucs door Paul zijn uitgelegd is het de beurt aan iedereen om deze onder de knie te krijgen! Maar een goocheltruc is natuurlijk niet zo makkelijk dan het lijkt! Dit zorgt natuurlijk voor vele grappige momenten.


Samenwerking

Om een truc goed onder de knie te krijgen is samenwerking erg belangrijk. Het publiek kan elkaar helpen om de truc te laten slagen. Uiteraard zal Paul tussendoor alles goed in de gaten houden en indien nodig helpen en adviezen geven.


Welke trucs worden zoal uitgelegd?

Leuke goocheltrucs leren tijdens de workshop

Goochelaar Paul Weiss zal o.a. uitleggen hoe je een knoop in een touw kunt leggen zonder de uiteinden los te laten! Kan dat dan? Jazeker! En hoe je 3 touwen van verschillende lengtes evenlang kunt maken!

Een superleuke goocheltruc met speelkaarten kan natuurlijk niet ontbreken Verder zal Paul een supergave mentaliste-act uitleggen!

Dit alles zal uiteraard plaatsvinden in een ongedwongen sfeer vol plezier.

Nieuwsgierig?

Bent u benieuwd wat Paul voor u kan betekenen? Vraag dan een offerte bij hem op.

IK ONTVANG GRAAG EEN VOORSTEL