Page content

article content

Bruiloft Plannen

Bruiloft plannen? Waar moet je allemaal aan denken bij het plannen van een bruiloft? Wanneer je gaat trouwen of wanneer jullie 25 jaar, 40 jaar of nog langer zijn getrouwd willen jullie dit natuurlijk heel graag gaan vieren. Maar er moet dan natuurlijk van alles geregeld worden. Je dient te zoeken naar een geschikte locatie, je moet uitnodigingen versturen, Misschien moet er ook voor eten worden gezorgd etc. Je moet dus aan veel dingen denken!

Entertainment op uw bruiloft!

Entertainment is voor de gasten altijd wel een leuke en welkomen aanvulling. Maar welk soort entertainment zou je nou moeten inhuren? Natuurlijk kun je een bandje inhuren of een dj. Maar er zijn natuurlijk ook vele andere mogelijkheden om de gasten te vermaken.

Magisch Entertainment van Goochelaar Paul Weiss

Paul Weiss begeeft zich tussen het publiek en vertoont Interactieve Magie met de gasten. Hierbij zal Paul kleine wonderen met tal van objecten laten plaatsvinden. Het publiek kan alles van dichtbij volgen en toch zullen zij op amusante wijze bij de neus worden genomen!

Klik Hier voor meer informatie over tafelgoochelen

Magische Entertainment ook voor de kinderen mogelijk

Goochelaar Paul Weiss kan ook de kinderen lekker bezig houden. Zijn magische kindershow is leuk voor kinderen van 4 t/m 13 jaar.

 

Bent u benieuwd?
Informeer dan gerust naar de mogelijkheden

CONTACT OPNEMEN

Comment Section

0 reacties op “Bruiloft Plannen

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.