Entertainment Bedrijfsfeest

Page content

article content

Entertainment Bedrijfsfeest

Entertainment voor bedrijfsfeest aan het zoeken? Het is natuurlijk voor iedereen binnen het bedrijf ontzettend leuk als er ook entertainment tijdens het bedrijfsfeest aanwezig is. Entertainment zorgt voor variatie. Maar de grote vraag is natuurlijk! Wat voor een soort entertainment zou je nou tijdens jullie bedrijfsfeest moeten inhuren?

Meeste Entertainment is saai geworden

Er is ontzettend veel entertainment te vinden dat u zou kunnen inhuren. Het nadeel is echter dat de meeste mensen al zoveel entertainment hebben gezien van een casino, bandje, tot karikatuurtekenaar of typetjes die rondlopen! Allemaal erg leuk natuurlijk. Maar laten we wel eerlijk wezen. Dit soort entertainment is vrij standaard wanneer het gaat om entertainment binnen een bedrijfsfeest.

Het is nu de kunst om met iets origineels op de proppen te komen. Iets unieks, iets waar mensen echt van kunnen genieten. Iets magisch! Mensen willen entertainment te zien krijgen van een higher level.

Wat denkt u hoe iedereen zal gaan reageren wanneer Goochelaar Paul Weiss komt aangelopen en vervolgens het onmogelijke mogelijk laat worden! Doormiddel van zijn magische kunsten vermaakt hij iedereen.

Magische acts van Paul Weiss bieden top entertainment op uw bedrijfsfeest

Tijdens een bedrijfsfeest wordt Paul Weiss in de meeste gevallen geboekt om zich tussen het publiek te begeven. Hierbij biedt Paul het publiek hoogwaardig en professioneel magisch entertainment. Tijdens een korte magische intermezzo gebeuren de gekste dingen van kaarten die in de hand van een toeschouwer veranderen, munten die onzichtbaar door de lucht vliegen en een stuk touw waarmee de meest vreemde dingen gebeuren. Uiteraad heeft u ook de mogelijkheid om als entertainment Paul een centrale act te laten verzorgen.

Ook ander soort magisch Entertainment mogelijk.

Niet alleen goochelen is magisch natuurlijk. Er zijn nog wel meer magische acts te  bedenken die uw bedrijfsfeest een impuls kunnen geven! Paul Weiss kan in overleg met u ook ander aanvullend entertainment laten verzorgen.

Wat denkt u van een magische acrobatische act, een magische jongleeract waarbij de jongleerballen één voor één verdwijnen! Of wat denkt u van een robotact!
Allemaal acts die een magisch tintje hebben.

Licht Jongleeract

Out of The Box Acrobatiek

Bent u benieuwd naar een optreden van mij als goochelaar?

Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Entertainment Bedrijfsfeest

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.