Goochelaar aan huis
17 januari 2018 
in feest

Goochelaar aan huis

Als goochelaar aan huis zorg ik voor geweldig entertainment. Heb je binnenkort iets te vieren bijvoorbeeld je verjaardag? En ben je hiervoor nog op zoek naar een goochelaar die bij jou aan huis een magisch optreden kan verzorgen?  Als Goochelaar kun je mij uiteraard ook bij jullie thuis boeken. Ik vermaak Jong en Oud met een gezellige show vol magie & Illusie.

Wat kun je van mij als goochelaar aan huis verwachten?

Wat je precies van mij kunt verwachten hangt mede af voor welke doelgroep je op zoek bent naar een goochelaar bij jullie thuis. Heb je een kinderfeestje thuis te vieren dan ziet mijn programma er natuurlijk heel anders uit dan een programma voor volwassenen. Voor kinderen kan ik een interactieve show verzorgen.  Het programma van deze show is helemaal gericht op de kinderen. Maar wil je mij inhuren voor een optreden voor volwassenen dan kun je mij het beste boeken als rondlopende (tafel)goochelaar.

Een Tafelgoochelaar aan huis is supergezellig

De term tafelgoochelaar laat vermoeden dat ik alleen aan tafel mijn kunsten zou kunnen laten zien. Maar dit is onjuist. Tijdens het tafelgoochelen loop ik rond. Hierbij meng ik mij onder het publiek. Dit kan binnen bij jullie thuis zijn, maar ook in de tuin.

Goocheltrucs vinden daarbij plaats op de cm2. Alles kan hierbij dus nauwkeurig door jouw gasten worden gevolgd. Als tafelgoochelaar creëer ik een bijzondere en gezellige sfeer. Bekijk de onderstaande video welke is gemaakt tijdens een live optreden.Dan krijg je een idee wat je kunt verwachten.

Magisch Tuinfeest

Veel mensen vieren tijden de lente en zomer een tuinfeest. Dan heb je natuurlijk van alles geregeld. Drankjes, hapjes en wellicht een heerlijke barbeque! Hartstikke gezellig natuurlijk. Maar je wilt er natuurlijk ook voor zorgen dat er voor iedereen wat speciaals valt te beleven. Een goochelaar tijdens jullie tuinfeest is dan een goede keuze. Betreft het een familiefeest? Boek dan een leuke show voor de kinderen of een gezellige familieshow. Het voordeel van de familieshow is dat deze show geschikt is voor zowel kinderen en volwassenen. Maar ik kan natuurlijk ook rondlopen zoals je in de bovenstaande video hebt kunnen zien.

Wil je mij graag als goochelaar bij jullie thuis boeken?

Wees dan geen vreemde en neem gerust contact op. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden om jouw feest thuis magisch te maken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruik simpelweg het contactformulier

contact opnemen

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul