Goochelaar Amsterdam cargill

Page content

article content

Goochelaar Amsterdam cargill

Elk jaar viert Cargill hun bedrijfsfeest. Cargill is een groot bedrijf dat gevestigt is in Amsterdam-Schiphol. Dit bedrijf produceert ingrediënten voor voedsel. Marloes van Gargill had mij geboekt als tafelgoochelaar om hun werknemers met kleine magische acts te verrassen.

De dag van het optreden

Op 15 december was het dan zover. Ik ben op tijd weggereden. Want je weet maar nooit wat er onderweg kan gebeuren vanuit Roosendaal. Het is immers niet naast de deur. Éénmaal aangekomen kon ik het bedrijf zo snel niet vinden. Je zou denken, zo een groot bedrijf kan je niet missen! Dus wel! Na 15 tot 20 minuten rondrijden had ik hun bedrijf dan toch eindelijk gevonden. Vervolgens natuurlijk alles uitladen en je melden bij de receptie.

Paranormale Ervaring

Ik kwam bij de receptie aangelopen en de mevrouw die achter de balie zat zei “kom jij goochelen?”. Dus ik vertelde haar “Ja dat kom ik zeker doen”. De mevrouw op haar beurt zei “echt waar, ik zei zomaar wat?”. De mevrouw wist niet dat er een goochelaar zou komen en ik was ook niet gekleed als een goochelaar. Toen vertelde de mevrouw dat zij wel eens ingevingen krijgt. En ook deze keer had zij het bij het goede eind. Hoezo paranormaal bestaat niet?

Kennismaken en optreden

Nadat ik mij had voorgesteld aan de opdrachtgeefster ben ik met mijn optreden begonnen. Het publiek bestond uit zowel jongere en oudere werknemers. Iedereen had het ontzettend naar hun zin. Het was enorm druk. Ik schat dat er rond de 300 personen aanwezig waren. Ik heb iedereen met met mijn optreden kunnen verrassen en uiteraard kunnen verbazen. Later heb ik natuurlijk ook nog voor de opdrachtgeefster wat leuke trucs laten zien.

Inladen en Vertrek

Na het optreden heb ik alles weer ingepakt en ben naar de parkeergarage gelopen. Hierbij even een tip: onthoud waar je auto staat! Ik was dus totaal vergeten op welke verdieping ik de auto had geparkeerd. Ik kon het mij niet meer herinneren. Dus ik van etage naar etage lopen. Er waren 3 etages. Je raadt het al. De auto stond in de laatste etage!

Review van deze klant

Door Marloes namens Cargill op 20 december 2016

Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

 

Bent u benieuwd naar een optreden van Paul Weiss?

Neem dan gerust contact op met Paul om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen met Goochelaar Paul Weiss kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Amsterdam cargill

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.