Goochelaar op feest

Nodig een goochelaar uit op jouw feest

Oke jij organiseert binnenkort een leuk feest. Je hebt van alles geregeld en gasten uitgenodigd. Je wilt er natuurlijk alles aan doen dat het jouw gasten aan niets ontbreekt! Toch? Zou het dan niet tof zijn wanneer je een goochelaar op jouw feest een optreden zou laten verzorgen. Ik weet zeker dat jouw gasten dit geweldig zullen vinden. Als professionele goochelaar zorg ik er uiteraard voor dat jouw gasten een unieke magische ervaring zullen hebben. Naast dat ik jouw gasten zal laten verbazen doormiddel van onbegrijpelijke acts worden jouw gasten uiteraard ook bij de show betrokken en door mij uiteraard entertained.

Bekijk mijn aanbod voor show die ik o.a. in amsterdam kan verzorgen

Voor welke feesten kun je mij als goochelaar boeken

Je kunt mij boeken voor o.a. een huwelijksfeest, bruiloft, verjaardag of personeelsfeestje. Maar ook wanneer je een kinderfeestje gaat vieren ben je bij mij op het juiste adres. Op elk feest zorg ik voor een gezellige sfeer met leuke interactieve goochelacts.

Wat kun je van mij als goochelaar op jouw feest verwachten?

Wanneer je mij als goochelaar op jouw feest zou willen uitnodigen, dan kun je een centrale goochelshow boeken of mij inhuren als rondlopende tafelgoochelaar . Tijdens de goochelshow worden alle gasten bij de show betrokken. Gedurende de goochelshow kan ik bijv. een tafel door de lucht laten zweven .

Wanneer ik ga tafelgoochelen bezoek ik de mensen persoonlijk aan tafel en zal een mini goochelshow verzorgen met kleinere attributen. Je kunt dan denken aan trucs met speelkaarten, een stuk touw, munten etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met mij op.  Ik bespreek graag met jouw de mogelijkheden die passend zijn voor jouw feest. Jouw wensen staan voor mij centraal en ik zal er uiteraard van alles aan doen om jou en jouw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul