Goochelaar Den Haag

Op zoek naar een Goochelaar in den Haag ? Als professionele en vakbekwame goochelaar zal ik ook op jouw feest in Den Haag Top goochel entertainment verzorgen.

Tijdens mijn shows neem ik iedereen mee voor een fantastische reis door de wereld van magie en illusie. Onverklaarbare en wonderlijke acts zullen de revue passeren.

Niets is meer wat het lijkt. Jouw gasten vallen van de éne in de andere verbazing  wanneer blijkt dat het onmogelijke heeft plaatsgevonden.

Na afloop garandeer ik jou dat jouw gasten zich kostelijk hebben vermaakt. En dat is natuurlijk  wat jij jouw gasten graag wilt bieden. toch? Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden die voldoen aan jouw verwachtingen en uiteraard jouw budget

Bekijk ook even de onderstaande video

Mij als Goochelaar in Den Haag boeken?

Nou zul jij je natuurlijk gaan afvragen oke! Wat kan ik dan precies van een goocheloptreden in Den Haag verwachten? Deze vraag vind ik ook meer dan terecht.

Als goochelaar beschik ik over een breed scala aan showmogelijkheden. Misschien vind je het wel tof wanneer ik door het publiek loop en als tafelgoochelaar of rondlopende goochelaar iedereen vermaak met interactieve magic.

Of misschien vind je het wel helemaal geweldig wanneer ik een goochelshow kom verzorgen op een vaste plek?

Of wellicht heb je wel iets speciaals in gedachten? Iemand laten verschijnen of zelfs doormidden laten zagen?

Ik heb ruim 20 ervaring en beschik over voldoende kwaliteiten om van jouw feest een topfeest te maken.

Rondlopende (tafel)goochelaar in Den Haag


Goochelshow in Den Haag

https://youtu.be/f4Xnk3zFAxw?rel=0

Ik bied jou Spectaculaire acts & Illusies in Den Haag

In de afgelopen 20 jaar heb ik een breed repertoire aan magische acts & illusies opgebouwd. Veel van deze acts zijn door mij zelf ontwikkeld en exclusief bij mij te boeken.

Op deze wijze ben je verzekerd van een exclusief optreden waar jouw gasten ook in den Haag nog lang over zullen napraten.

Goochelen in Breda

Ik heb in Den Haag uiteraard al voor vele bedrijven, particulieren en instanties opgetreden. Het is teveel om ze hier allemaal te vermelden.

Je kunt mij als Goochelaar in Den Haag boeken voor een bruiloft, kinderfeestje, bedrijfsfeestje, verjaardag etc. Een optreden van mij zal ook jouw feest of event een extra boost geven.

Magisch optreden in het Kurhaus

Als goochelaar moet je natuurlijk een keer een optreden in het Kurhaus van Den Haag hebben verzorgt. Daar heb ik ook altijd van gedroomd.

Enkele jaren geleden kreeg ik dan eindelijk ook de kans om hier een optreden te mogen verzorgen. Dit was tijdens een diner. Ik moet zeggen dat is toch wel een bijzondere ervaring hoor om op zo een mooie plek een show te verzorgen.

 Goochelaar in Den Haag Huren?

Benieuwd hoe ik op jouw feest voor vele magische verrassingen kan zorgen? Ervaar het zelf en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden om jouw event extra glans te geven. Je kunt mij bereiken op Tel: 06 13 69 39 69 of neemt contact via het contactformulier

Graag tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort in Den Haag.


prijzen opvragen voor mij als goochelaar die gelden voor den haag

neem vrijblijvend contact met mij op voor een goocheloptreden in den haag