goochelaar personeelsfeest

Goochelaar voor jouw personeelsfeest aan het zoeken die ervoor kan zorgen dat ook tijdens jullie personeelsfeest iedereen wordt getrakteerd op een bijzonder, uniek en magisch optreden? Dan ben je hiervoor bij mij als Goochelaar op het juiste adres. Ik ben een professionele goochelaar die perfect aanvoelt hoe hij het publiek moet vermaken. Hierdoor ben je verzekerd van magisch entertainment van hoog niveau.

 
 
 

Als Goochelaar bied ik verschillende mogelijkheden om bij het personeel een onvergetelijke indruk achter te laten. Het publiek wordt uiteraard nauw bij de show betrokken. Niets is meer wat het lijkt. Na afloop van mijn optreden zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen!

Het publiek vermaken met magie op de cm2

Voor personeelsfeesten wordt ik regelmatig geboekt als tafelgoochelaar.  Dit is ook niet vreemd. Als tafelgoochelaar ben ik heel eenvoudig inzetbaar.  Ik begeef mij tussen het  publiek en vertoon magische effecten van dichtbij.

goochelaar personeelsfeest

Het publiek zit er met de neus bovenop en ziet hoe het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Munten vliegen onzichtbaar door de lucht en met speelkaarten gebeuren de meest vreemde dingen!

Zin een leuk gokspel? Ik vertoon een leuk en magisch gokspelletje waarbij het publiek uiteindelijk niet zal lukken om het spel te winnen.Uiteraard is dit slechts een greep uit het magische repertoire van mij als goochelaar. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden waarmee ik het publiek versteld kan laten staan.

Podiumact op jullie persooneelsfeest

Voor een podiumact is niet altijd een podium nodig. De show is ook eventueel op de vlakke vloer mogelijk. De mogelijkheden voor een podiumshow op jullie personeelsfeest zijn eindeloos. Een zwevende tafel, een spectaculaire illusie zoals een doorzaagtruc of het laten verschijnen van iemand! Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Combinatieshow

Ik bied voor jullie personeelsfeest ook de mogelijheid om tafelgoochelen te combineren met een podiumact. Het grote voordeel hiervan is dat het publiek zowel trucs van dichtbij kan ervaren als spektakel op het podium.

Benieuwd naar een optreden op jullie personeelsfeest?

Is jouw interesse gewekt? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van hoe ik als Goochelaar jullie personeelsfeest weet om te toveren tot een unieke en magische gebeurtenis?Ik informeer je graag over de mogelijkheden en prijzen. Je kunt mij bellen op tel: 06 – 13 69 39 69 of maakt u gebruik van het contactformulier

neem contact met paul voor al je vragen

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul