Page content

article content

Hoe kan ik een origineel feestje organiseren

Hoe kan ik een origineel feestje organiseren?

Je hebt zeer waarschijnlijk al eens een feestje georganiseerd. Maart  je vraagt je nu dus af van! Hoe kan ik een origineel feestje organiseren? Je wilt je feestje natuurlijk  specialer maken als voorgaande feestjes.

Stel je wordt bijvoorbeeld 30, 40 of 50 jaar,  een hele mooie leeftijd natuulijk. Of je gaat trouwen of je hebt iets anders speciaal te vieren etc.. Hoe dan ook, een dergelijke bijzondere situatie komt maar één keer in je leven voor. toch?

Je wilt dan natuurlijk dat iedereen op het feestje het naar de zin heeft. Maar je wilt er natuurlijk ook graag voor zorgen dat het feestje extra opvalt en dat deze bij iedereen lang in herinnering zal blijven. Een feestje dat net iets specialer is als andere feestjes. Met andere woorden. Je wilt gewoon een origineel feestje organiseren.

Je feestje heeft een extra impuls nodig!

Het is duidelijk dat je feestje een extra impuls nodig heeft om het feestje een origineel tintje te geven. Maar nu zul je je natuurlijk gaan afvragen van wat voor soort impuls kun je je feestje nou geven? Je kunt uiteraard een bandje inhuren of een dj. Maar hier is niets origineels aan natuurlijk. Dat doet iedereen. Maar er zijn zoveel andere mogelijkheden.

Een bandje of dj is leuk, maar er is niets origineels aan!

Denk out of the box!

Hanteer bijvoorbeeld een dresscode. Laat de gasten bijvoorbeeld allemaal in bepaalde kleuren kleding naar het feestje komen. Laat de gasten bijvoorbeeld kiezen uit alleen de kleuren rood, wit, blauw en geel en/of maak er een gemaskerd bal van. dat is toch hartstikke leuk! Hoe gekker hoe leuker. je moet out of the box gaan denken.

Je kunt natuurlijk ook een themafeest organiseren, waarbij bijvoorbeeld iedereen in de jaren 20 gekleed moet komen of juist super modern in een futuristische outfit of zo. Wat ook trouwens erg leuk is, is om foute kleding te dragen. Zoals je ziet er zijn genoeg mogelijkheden.

Een Goochelaar op je feest is ook origineel

Een goochelaar op je feestje laten optreden is natuurlijk ook origineel en ook erg leuk voor alle gasten. Goochelaar Paul Weiss loopt door het publiek en vermaakt iedereen met leuke en toffe goocheltrucs. Combineer een optreden van Paul met een dresscode en/of een thema.

De Goochelaar in Foute kleding!

Wat natuurlijk ook leuk is, is om de goochelaar in foute kleding te laten optreden. Ik garandeer je. Je hebt een origineel feestje!

Bent u benieuwd naar een optreden van mij als goochelaar?

Neem dan gerust contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Hoe kan ik een origineel feestje organiseren

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.