Page content

Animatie Volwassenen

Animatie Volwassenen

Animatie Volwassenen aan het zoeken? Bent u op zoek naar geschikte animatie voor volwassenen? Hiervoor zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden. Van een karikatuur tekenaar tot typetjes die de mensen vermaken. Maar u kunt Paul ook als goochelaar volwassenen boeken.

Paul verzorgt regelmatig top magische animatie voor volwassenen. Bekijkt u de onderstaande video van een opname van hem als rondlopende goochelaar. Het programma wordt uiteraard afgestemd op uw feest of event.

Animatie volwassenen aan tafel

animatie volwassenen a

U kunt Paul bijvoorbeeld als tafelgoochelaar huren. Hierbij loopt hij door het publiek en bezoekt u persoonlijk aan tafel. Paul verbaast en vermaakt iedereen met magisch entertainment op de cm2.

Bij deze vorm van magic vertoont Paul acts die speciaal geschikt zijn voor aan tafel. Speelkaarten veranderen, munten verplaatsen zich onzichtbaar en met een stuk touw haalt hij bijzondere dingen uit. Het publiek wordt natuurlijk bij deze manier van animatie nauw betrokken.

Wat als mensen ook staan?

Als mensen ook staan dan huurt u hem gewoon in als rondlopende goochelaar. Het voordeel hiervan is dat zowel mensen die zitten als mensen die staan worden vermaakt.

Als rondlopende goochelaar kunt u hem natuurlijk ook als straatgoochelaar boeken. Straatgoochelen is o.a. bekend van goochelaars als dynamo. Deze vorm van magic staat ook wel bekend als streetmagic

Nog enkele toffe magic effects

Verjaardag

Viert u binnenkort uw verjaardag. Dan is een magicact de manier die daar uitermate voor geschikt is. uw gasten worden op bijzondere en magische wijze vermaakt en krijgen entertainment te zien van hoog nivieau.

Animatie op elk ander feest

Niet alleen op een verjaardag wordt deze top goochelaar regelmatig geboekt. U kunt hem uiteraard ook inhuren voor elk ander feest. Denkt u aan bijvoorbeeld een personeelsfeest, bruiloft etc.

Wilt u graag weten wat Paul voor u allemaal kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op deze website. Op die wijze kunt u een beeld krijgen van wat u kunt verwachten.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u hem graag inhuren op uw komend event? Neemt u dan gerust even contact op. Contact opnemen kunt u zowel telefonisch op tel: 06 – 13 69 39 69 als via het contactformulier

    Comment Section

    0 reacties op “Animatie Volwassenen

    Plaats een reactie