Page content

Betaalbare goochelaar

Betaalbare goochelaar

Betaalbare Goochelaar aan het zoeken? Ik kan mij heel goed voorstellen dat u graag een keer een goochelaar op uw feestje zou willen laten optreden. Goochelen is toch wel een vorm van entertainment wat mensen erg boeiend vinden.

Maar het moet natuurlijk ook betaalbaar zijn. Er zijn goochelaars die vragen voor een optreden € 600,00. Voor de meeste opdrachtgevers is dit natuurlijk totaal niet betaalbaar.

Betaalbare Goochelaar ook voor uw feest

Betaalbare goochelaar

Goochelaar Paul Weiss biedt u een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Bij het boeken van hem als goochelaar haalt u een goede en professionele goochelaar in huis die bovendien ook nog betaalbaar is. Met zijn magische shows weet hij Jong en Oud te verbazen en te vermaken met o.a. zijn familieshow

Bekijk de onderstaande video van Paul als rondlopende goochelaar

Ook te boeken op uw Verjaardag

Viert u binnenkort de verjaardag van uzelf, uw partner of uw zoontje of dochtertje? Of bent u wellicht de verjaardag van uw ouders aan het plannen?

Paul zorgt ervoor dat uw feestje een succes wordt. U kunt hem bijvoorbeeld inhuren als rondlopende goochelaar ook wel tafelgoochelaar genoemd. Het leuke aan deze manier van goochelen is dat zowel jong en oud de magie van dichtbij kan ervaren.

Wilt u graag tijdens een kinderfeestje speciaal voor de kinderen een show boeken? Met deze show sta ik op een vaste plek en neemt de kinderen mee voor een reis vol Magie.

Nog meer supergave goocheltrucs

Bruiloft

betaalbare goochelaar op bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen of wilt u graag uw 25-jarige bruiloft vieren en lijkt het u ontzettend leuk om een goochelaar tijdens uw bruiloft te laten optreden. Als goochelaar zorg Paul voor een magische bruiloft zodat zowel uzelf als de gasten een bijzondere dag beleven.

Bent u benieuwd wat deze top goochelaar voor u kan betekenen?

Neemt u gerust contact op. U kunt mij bereiken op 06 – 13 69 39 69 of vult u simpelweg het contactformulier. in. Alvast bedankt en wie weet zien wij elkaar binnenkort wel bij uw feest.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Betaalbare goochelaar

    Plaats een reactie