Page content

Entertainment restaurant

Entertainment restaurant

Entertainment Restaurant aan het zoeken? Entertainment vinden dat geschikt is voor in uw restaurant is zeker niet eenvoudig. Natuurlijk, er is veel entertainment te vinden.

Feit is dat niet elk soort entertainment passend is om in een restaurant te vertonen. Bovendien hebben mensen al zoveel gezien. Welk soort entertainment is dan wel geschikt voor in uw restaurant?

Magie als Entertainment in uw Restaurant

Een goochelaar als entertainment inhuren is een veilige keuze. De reden hiervoor is dat een goochelaar persoonlijk aan de tafels langs komt en kleine wonderen laat zien. En het grote voordeel t.o.v. veel ander soort entertainment is dat andere tafels er geen last van hebben.

Entertainment in uw Restaurant voor alle leeftijden

Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik heb ruime ervaring om ook in uw restaurant alle gasten 100% te laten genieten. Het mooie aan een optreden van mij als goochelaar is dat jong en oud bij de show worden betrokken. Op die wijze is een optreden van mij niet alleen geschikt voor volwassenen, maar dus ook voor gezinnen.

Professionele en Unieke acts

Ik bied u magisch entertainment van top niveau. Ik garandeer u dat uw gasten een optreden van mij zeker waarderen.

Als Goochelaar bedenk ik overigens veel van mijn acts zelf. Op die wijze krijgen uw gasten bijzondere goocheltrucs te zien, Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan hele bijzondere kaarttrucs, trucs met touw en goochelacts a la Mindfuck!

entertainment van een goochelaar in uw restaurant altijd leuk

Top Entertainment dat leidt tot meer bezoekers

Wanneer u mij als goochelaar inhuurt dan onderscheid u zich t.o.v. vele andere restaurants. De meeste restaurants huren zelfs helemaal geen entertainment in! Een gemiste kans natuurlijk!

Wanneer ik echter als goochelaar uw restaurant bezoek, zullen uw gasten dit zeker op prijs stellen en eerder terugkomen voor een nieuw bezoek aan uw restaurant. Ook zullen zij dit eerder doorvertellen aan vrienden, collega’s en familie.

Het resultaat is dat meer klanten uw restaurant zullen gaan bezoeken. Want laten we eerlijk wezen. mond- op mond reclame is toch wel de beste reclame die er is.

Is uw interesse gewekt?

Heeft u belangstelling om mij als goochelaar eventueel te boeken in uw restaurant?
Neemt u dan contact op met mij op tel: 01 65 – 39 70 28 of Mobiel: 06 – 13 69 39 69

Of vult u simpelweg onderstaand contactformulier in.

Vragen? Neem gerust contact op

    Comment Section

    0 reacties op “Entertainment restaurant

    Plaats een reactie