Page content

Goede goochelaars

Goede goochelaars

Goede goochelaars aan het zoeken? Goede goochelaars zijn goochelaars die de kunst in perfectie beheersen. Kijk iedereen die een beetje oefent kan een goocheltrucje laten zien. Maar het gaat er natuurlijk om hoe goed voer je de goocheltruc uit, hoe presenteer je de goocheltruc en bovendien wat nog belangrijker is hoe vertoon je de truc. Hoe breng je het over aan het publiek?

Goede goochelaars beheersen trucs in perfectie

Een goede goochelaar oefent, oefent en oefent totdat hij de truc in perfectie beheerst. Dit kan soms weken, maanden of soms zelfs jaren duren. Een goede goochelaar herkent u daaraan dat u verbaast bent en ook niet doorhebt hoe de truc is uitgevoerd.

Goede goochelaars weten het publiek te entertainen

Goede goochelaars weten het publiek niet alleen te verbazen met een toffe goocheltruc, maar weten ook hoe zij het publiek moeten entertainen. Hoe breng je de truc aan het publiek over, vertel je een leuk verhaal, laat je mensen lachen, weet je mensen mee te nemen naar een bijzondere wereld waarin het publiek geloofd wat de goochelaar vertelt.

Goochelaar Paul Weiss is één van de weinige goede goochelaars

Als goochelaar ben ik al vele jaren actief bezig met mijn vak. Ik ben professioneel en beheers vele goocheltrucs. Maar ik weet ook als geen ander hoe ik het publiek moet vermaken.Kijkt u gerust eens even rond op mijn website om een beeld te geven van mijn mogelijkheden.

U kunt mij inhuren:

voor volwassenen

Als tafelgoochelaar

voor kinderen

Kinderfeestjes

Op uw verjaardag

Als podiumgoochelaar

Leer zelf goochelen van een goede goochelaar

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard gewoon even contact met mij opnemen

 

    Comment Section

    0 reacties op “Goede goochelaars

    Plaats een reactie