Page content

Goochelaar aan tafel

Goochelaar aan tafel

Goochelaar aan tafel aan het zoeken? Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik kan ook specifiek bij u aan tafel mijn magische kunsten vertonen. Doormiddel van kleine magische acts zal ik het publiek versteld doen laten staan.

Uw gedachten worden gelezen, een ring verdwijnt en verschijnt op een onmogelijke locatie, Munten verplaatsen zich onzichtbaar van de ene plek naar de andere en met speelkaarten gebeuren dingen die u voor onmogelijk zou houden.

Goochelaar aan tafel in een Restaurant

Wilt u de gasten van uw restaurant graag trakteren op een bijzonder optreden? Als goochelaar loop ik langs de tafels en zal uw gasten op magische wijze entertainen.

goochelaar aan tafel zorgt voor uniek entertainment

Een goochelaar aan tafel wordt ook wel een tafelgoochelaar genoemd. Dit betekent niet dat ik altijd een tafel nodig heb. Ook wanneer het publiek staat kan ik mijn kunsten vertonen. Als tafelgoochelaar heb ik namelijk altijd een eigen tafel bij mij.

Tafelgoochelen is uiteraard ook erg leuk tijdens diverse feestelijke activiteiten zoals een verjaardag, receptie, bruiloft etc. Het publiek zit er met de neus bovenop en toch worden zij elke keer weer door mij op aangename wijze misleid! Na het optreden zal het publiek zich afvragen hoe hun ogen werden bedrogen.

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar aan tafel

    Plaats een reactie