Page content

Goochelaar Mentalist

Goochelaar Mentalist

Goochelaar Mentalist vinden die uw feest of event tot iets bijzonders kan maken? Een goochelaar mentalist is een goochelaar die goochelen en mentalisme combineert.

Hierdoor krijgt het publiek een unieke en bijzondere voorstelling te zien die grenst aan het onmogelijke. Goochelaar Mentalist Paul is zo een goochelaar.

Goochelaar Mentalist Gedachtenmanipulatie

Als Mentalist kan ik uw gedachten manipuleren zodat u onbewust bepaalde keuzes maakt.

Stelt u zich eens voor dat ik u een dobbelsteen toon met op elke zijde een ander symbool. Vervolgens kiest u in uw gedachten één van deze symbolen. Hoe zou u reageren wanneer ik dit symbool vervolgens weet te onthullen?

Bestaat Toeval?

Bestaat toeval eigenlijk? Of is toeval iets dat ontstaat door bijvoorbeeld bepaalde keuzes te maken? Met andere woorden kan toeval worden beïnvloed? Aan de hand van een bijzonder en magisch experiment zal ik u laten zien dat het fenomeen toeval kan worden gemanipuleerd puur door het toevoegen van bepaalde elementen.

Kunt u de waarheid verbergen?

De waarheid verbergen is lastiger dan u zult denken. Want als u liegt verbergt u de waarheid. Dat geeft u een onprettig gevoel, Hierdoor geeft u onbewust bepaalde signalen af waaraan een goede goochelaar / mentalist kan zien of u liegt of niet.

Stel u stopt zonder dat ik dit kan zien samen met 4 willekeurge andere personen ieder een persoonlijk object in een aparte koker. Dus 5 kokers met 5 objecten. Aan de hand van vragen zal ik onthullen welke object van wie is. Dit klinkt natuurlijk zeer onwaarschijnlijk, echter u zult in een show live meemaken dat uw gedachten geen geheim zijn voor mij als goochelaar mentalist.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wilt u een show boeken waarbij niets meer is wat het lijkt en gebeurtenissen meemaken die u simpelweg niet kunt verklaren?  Neem dan contact  met mij op tel: 06 – 13 69 39 69 of vult het contactformulier in.

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Mentalist

Plaats een reactie