Page content

Goochelaar personeelsfeest

Goochelaar personeelsfeest

Goochelaar personeelsfeest aan het zoeken die ervoor kan zorgen dat ook tijdens uw personeelsfeest iedereen wordt getrakteerd op een bijzonder, uniek en magisch optreden? Dan bent u hiervoor bij mij als Goochelaar Paul Weiss op het juiste adres. Ik ben een professionele goochelaar die perfect aanvoelt hoe hij het publiek moet vermaken. Hierdoor bent u verzekerd van magisch entertainment van hoog niveau.

Als Goochelaar bied ik u verschillende mogelijkheden om bij het personeel een onvergetelijke indruk achter te laten. Het publiek wordt uiteraard nauw bij de show betrokken. Niets is meer wat het lijkt. Na afloop van mijn optreden zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen!

Goochelaar Personeelsfeest met Magie op de cm2

U kunt mij  ook boeken als tafelgoochelaar. Als tafelgoochelaar begeeft ik mij tussen het het publiek en vertoon magische effecten van dichtbij.

rondlopende goochelaar personeelsfeest

Het publiek zit er met de neus bovenop en ziet hoe het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Munten vliegen onzichtbaar door de lucht en met speelkaarten gebeuren de meest vreemde dingen!

Zin een leuk gokspel? Ik vertoon een leuk en magisch gokspelletje waarbij het publiek uiteindelijk niet zal lukken om het spel te winnen.Uiteraard is dit slechts een greep uit het magische repertoire van mij als goochelaar. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden waarmee ik het publiek versteld kan laten staan.

Podiumact

podiumact personeelsfeest

Voor een podiumact is niet altijd een podium nodig. De show is ook eventueel op de vlakke vloer mogelijk. De mogelijkheden voor een podiumshow op uw personeelsfeest zijn eindeloos. Een zwevende tafel, een spectaculaire illusie zoals een doorzaagtruc of het laten verschijnen van iemand! Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Combinatieshow

Ik bied u ook de mogelijheid om op uw personeelsfeest tafelgoochelen te combineren met een podiumact. Het grote voordeel is dat hierdoor het publiek zowel trucs van dichtbij kan ervaren als spektakel op het podium.

Benieuwd naar een optreden op uw personeelsfeest?

Is uw interesse gewekt? En bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van hoe ik als Goochelaar uw personeelsfeest weet om te toveren tot een unieke en magische gebeurtenis?

Ik informeer u graag over de mogelijkheden en prijzen. U kunt mij bellen op tel: 06 – 13 69 39 69 of maakt u gebruik van het contactformulier

 

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar personeelsfeest

    Plaats een reactie