Page content

goochelaar restaurant

goochelaar restaurant

Goochelaar restaurant aan het zoeken? Wilt u graag uw gasten van uw restaurant verrassen met iets unieks? Iets dat uw gasten in herinnering zullen houden? Waarover uw gasten zullen napraten en dit zullen doorvertellen aan andere potentiële gasten?

Goochelaar restaurant zorgt voor iets speciaals

Een goochelaar die in uw restaurant komt optreden is voor alle gasten altijd iets bijzonders. Magic is namelijk iets waarvan uw gasten echt kunnen genieten. Met een goochelaar in uw restaurant onderscheid u zich tevens van andere restaurants. Uw gasten zullen dit waarderen en dit doorvertellen aan kennissen, vrienden etc, Het resultaat is dat meer klanten uw restaurant zullen bezoeken.

Goochelaar Paul Weiss in uw restaurant

Als goochelaar kom ik bij de gasten persoonlijk aan tafel en verbaast hen met interactieve en leuke goocheltrucs. Het publiek valt van de éne in de andere verbazing. Aan het einde staat het publiek voor een onbegrijpelijk raadsel.

Leuk voor Jong en Oud

Ik kan ook heel goed omgaan met kinderen. Dus ook voor gezinnen met kleinere kinderen is een optreden van mij als goochelaar ook uitermate geschikt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neemt u dan even contact met mij op. Ik informeert u graag wat ik u heb te bieden.
U kunt mij bereiken op tel: 06 – 13 69 39 69 of maakt u gebruik van het contactformulier.

Open hier het ontactformulier

    Comment Section

    0 reacties op “goochelaar restaurant

    Plaats een reactie