Page content

Kindergoochelaar

Bent u op zoek naar een goede en bovendien vakkundige Kindergoochelaar ? Dan bent u hiervoor bij mij Goochelaar Paul Weiss op het juiste adres.

Als Kindergoochelaar weet ik de kinderen een unieke en onvergetelijke dag te bezorgen. Mijn shows staan bomvol Magie, Pret en Plezier.

Kindergoochelaar is een vak apart!

Wanneer u op het internet zoekt, zult u vele goochelaars vinden! Goochelen voor kinderen is echter niet iets wat je zomaar even uit de mouw schudt. In tegendeel!

Wil je als goochelaar kinderen vermaken en bovendien verbazen? Dan moet je hiervoor als goochelaar stevig in je schoenen staan.

Ten eerste. Kinderen laten zich niet foppen. Ten tweede. Kinderen zijn overal eerlijk in. Is iets niet goed laten zij het weten ook! Daar staat tegenover dat goochelen voor kinderen wel heel erg dankbaar is.

Weinig goochelaars wagen zich aan goochelen voor kinderen

De meeste goochelaars durven hun handen niet te branden aan goochelen voor kinderen. Kinderen zijn zoals ik al heb aangegeven zeker geen makkelijk publiek!

Goochelen voor kinderen is daardoor ook alleen weggelegd voor goochelaars die zich toegelegd hebben op deze vorm van magisch entertainment. In de handen van een meester is goochelen voor kinderen echter het leukste wat er is.

Paul misschien wel de  leukste goochelaar voor kinderen

kindergoochelaar Paul vertoond leuke trucs

Ik kan dan ook wel zeggen dat ik één van de weinige goochelaars ben die zich heeft toegelegd op het goochelen voor kinderen. Ik beschik over verschillende soorten shows om kinderen te vermaken.

Goochelaar Paul op kinderfeestjes

Viert u een verjaardag, communie of een ander leuk kinderfeestje? En wilt u van het kinderfeestje een bijzondere happening maken? Als kindergoochelaar Paul vermaak ik de kinderen door middel van een spetterende goochelshow?

Goochelshow voor andere feesten en evenementen

Organiseert u binnenkort een leuk kinderevenement? En bent u hiervoor op zoek naar een leuke en bovenal betaalbare goochelshow?  De Kids Kadabra goochelshow is vrijwel overal mogelijk. Bovendien is deze goochelshow geschikt voor alle leeftijden.

Goochelshow met Mimmie de Muis

Zoekt u echter iets unieks waar bovendien ook kleine kinderen van kunnen genieten?  Paul en Mimmie is een vrolijke goochelshow. Deze Superleuke voorstelling is op- en top entertainment. Maar pas wel op! Mimmie is namelijk de enige muis vol kattenkwaad!

Een unieke mix van entertainment

Paul en Mimmie is bovendien een unieke mix van gafe goocheltrucs, toneel, muziek en dans. Hierdoor is deze goochelshow niet alleen leuk voor kleine kinderen. Maar ook zeker boeiend voor de wat ouderen kinderen.

Goochelshow met meer spektakel

Wenst u echter een knaller van een goochelshow? Een show waar de vonken van afspringen? Dan biedt ik u hiervoor verschillende showmogelijkheden.

Kinderen kunnen bijvoorbeeld een tafel door de lucht zien zweven! Maar mogen ook assisteren bij een bijzondere illusie. De shows worden bovendien deels ook ondersteund door pakkende muziek.

Streetmagic

Misschien kent u het wel van de televisie. Goochelaars die op straat door middel van goocheltrucs mensen verbazen. Mensen vinden dit erg boeiend. Streetmagic is daardoor erg populair geworden.

Ik heb daarom dan ook voor kinderen een speciale vorm van streetmagic ontwikkeld.

 Leuke reacties van eerdere opdrachtgevers

Onderstaand treft u enkele reacties aan van eerdere opdrachtgevers in 2016.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Indien u nog vragen heeft, neem dan hiervoor gerust contact met mij op. Ik informeer u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

U kunt hiervoor contact opnemen door middel van van de onderstaande gegevens.

Tel: 06 – 13693969. Of stuur uw een bericht via mail.

Bedankt en misschien tot ziens.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Kindergoochelaar

    Plaats een reactie