Page content

article content

Je product promoten

Je product promoten? Bent u op zoek naar een manier om uw product te promoten? Er zijn natuurlijk verschillende manieren om uw product te promoten. Maar wat is de juiste manier om dit voor elkaar te krijgen? Een antwoord hierop is helaas niet zo makkelijk te geven. De juiste aanpak om uw product te promoten hangt veelal af van het type product en in welke branche u als bedrijf werkzaam bent.

Je product promoten doormiddel van een magicact is altijd verrassend

Het is voor het publiek altijd iets bijzonders als een goochelaar een product op magische wijze presenteerd. Het leuke hieraan is dat het publiek tijdens de introductie ook nog eens wordt geamuseerd.

Je product promoten uit de winkel

Heeft u een winkelpand en wilt u graag een nieuw product promoten zoals etensware, een nieuw verbruiksartikel of wellicht een nieuwe gadget. Goochelaar Paul Weiss staat bij de ingang van uw winkel en zal voorbijgangers op magische wijze kennis laten maken met uw nieuwe product. Eventueel kan Paul ook een leuke actie of korting in zijn magicact verwerken. Het grote voordeel is dat uw nieuwe product in korte tijd bij het publiek onder de aandacht wordt gebracht.

Je product promoten van uw bedrijf

Heeft u als bedrijf een nieuw product geproduceerd of bent u een tussenhandelaar die een nieuw product graag aan zijn afnemers onder de aandacht wilt brengen. Waarschijnlijk wilt u dan en klantendag gaan organiseren. Maar hoe krijg je het nu voor elkaar dat de klanten ook komen en dat de klanten een klantendag meemaken die net even iets anders is dan andere klantendagen. Goochelaar Paul Weiss zal uw nieuwe product op bijzondere wijze aan het publiek presenteren doormiddel van een productpresentatie. Aan het einde van deze presentatie kan Paul alle klanten ook nog eens verwennen met een extra magicshow of als tafelgoochelaar waarbij hij kleine trucs vertoont.

Bent u benieuwd naar een optreden van Paul Weiss?

Neem dan gerust contact op met Paul om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen met Goochelaar Paul Weiss kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Je product promoten

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.