Page content

goochelaar Amersfoort

goochelaar Amersfoort

Goochelaar Amersfoort aan het zoeken? Organiseert u binnenkort een leuk feestje of evenement in Amersfoort? En bent u van plan een Goochelaar te boeken?

Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik treed met regelmaat op in Amersfoort en de directe omgeving. Hier verbaas en vermaak ik iedereen met mijn interactieve en gevarieerde shows.

Goochelaar Amersfoort boeken op uw feest

Als Goochelaar noem ik mijzelf eigenlijk het liefst een magisch entertainer. Mensen moeten namelijk niet alleen een goocheltruc te zien krijgen, maar het publiek moet ook vermaakt worden door een leuk verhaaltje, grappen en interactie.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels dan ook wel hoe ik elk feest of evenement om kan toveren in iets speciaals waar iedereen van kan genieten.

Shows voor Jong en Oud

Ik ben één van de weinige goochelaars die zowel jong en oud weet te vermaken. Dat is ook niet vreemd met mijn ruim 20 jaar ervaring. Ik kan shows verzorgen voor verschillende doelgroepen. Een familieshow is uiteraard ook mogelijk.

Verjaardag in Amersfoort?

Viert u binnenkort een verjaardagsfeestje? Ook op uw verjaardag zal ik uw gasten trakteren op een magisch optreden. Hoe zou u het vinden wanneer ik bij iedereen persoonlijk langsloop en toffe goocheltrucs van dichtbij laat zien.

Deze manier van mobiel goochelen is erg gewild. Het wordt ook wel tafelgoochelaar genoemd. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om voor het hele gezelschap een centrale show te verzorgen.

Nog een paar toffe trucs

Bedrijfsfeestje in Amersfoort?

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest? Ik treed ook regelmatig op tijdens bedrijfsfeestjes. Ik loop door het publiek en vertoon als rondlopende goochelaar interactief magisch entertaiment op de m2.

Bruiloft in Amersfoort?

Gaat u binnenkort trouwen of uw bruiloft vieren? Entertainment op uw bruiloft zorgt voor variatie. Magisch Entertainment op uw bruiloft voor alle genodigden is iets waar iedereen gegarandeerd van kan genieten.

Is uw belangstelling gewekt?

Wilt u graag dat ik als goochelaar ook uw feest of event als het ware “omtover” in iets speciaals?
Neem dan gerust contact met mij op op tel: 06 – 13 69 39 69

Of vult u simpelweg het nevenstaande contactformulier in.  Ik informeer u graag over de mogelijkheden die ik heb te bieden.

Comment Section

0 reacties op “goochelaar Amersfoort

Plaats een reactie