Page content

Goochelaar Apeldoorn

Goochelaar Apeldoorn

Goochelaar Apeldoorn aan het zoeken? Voor een professionele goochelaar in Apeldoorn hoeft u niet meer verder te zoeken. Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik treed regelmatig op in Apeldoorn om iedereen te trakteren op één van mijn magische shows.

Ik ben gespecialiseerd in vermaak voor volwassenen. Dus of u nu een familiedag, verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert. Als Goochelaar maak ik ook uw feest in Apeldoorn helemaal compleet.

Bekijk de onderstaande video van mij als rondlopende goochelaar

Goochelaar Apeldoorn in Omnisport Apeldoorn

optreden omnisport apeldoorn

Het is alweer even geleden. Ik weet niet meer precies welk jaar het was. Ik denk ergens in 2009 of zo. Maar ik heb ooit tijdens een evenement in Omnisport Apeldoorn rondgelopen en mensen verbaast met tafelgoochelacts.

Wat ik mij wel heel goed  kan herinneren is dat het een hele mooie ervaring was om hier een optreden te mogen verzorgen. Wellicht dat er zich in de toekomst weer eens een gelegenheid aanbied waar ik een optreden kan verzorgen.

Nog een video met enkele toffe magic

Optreden voor Europarcs Apeldoorn

optreden goochelaar paul ivm opening nieuw bedrijfspand europarcs apeldoorn
Ivm de opening van een nieuw bedrijfspand van Europarcs in Apeldoorn heb ik in december 2016 een optreden verzorgt als rondlopende goochelaar

Tafelgoochelen in Apeldoorn.

Heeft u interesse om mij in te huren in Apeldoorn? En wilt u graag trucs zien om de m2? Tafelgoochelen is hiervoor dan uitermate geschikt. Mensen worden bij de show betrokken en kunnen alles van dichtbij volgen.

Goochelaar Apeldoorn

Bent u benieuwd naar een optreden van mij als goochelaar Apeldoorn?

Neemt u dan gerust contact op met mij op tel: 06 – 13 69 39 69 of maakt u simpelweg gebruik van het contactformulier.

Tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort in Apeldoorn

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Apeldoorn

    Plaats een reactie