Optreden voor Europarcs Apeldoorn

Page content

article content

Optreden voor Europarcs Apeldoorn

Ivm de opening van een gloednieuw bedrijfspand in Apeldoorn heeft Europarcs mij uitgenodigd als tafelgoochelaar om zowel de gasten als de werknemers te entertainen met leuke goocheltrucs tussen het publiek.

Europarcs is een bedrijf dat op diverse plekken door heel Nederland prachtige woonaccomodaties te koop aanbied. Bovendien heeft dit bedrijf meerdere luxe resorts waar gezinnen hun vakantie kunnen genieten. Europarcs is trouwens ook in het programma “House Vision” aan bod geweest.

Optreden Europarcs op 14 december 2016

14 december was bedoeld om samen met alle werknemers de opening van dit bedrijfspand te vieren. Bij binnenkomst zag ik dat er allemaal prachtige maquettes waren opgesteld van de verschillende parken en accomodaties. Dat was echt prachtig om te zien. Even later kon ik met mijn optreden beginnen. Het was een drukke avond en iedereen had het ontzettend naar hun zin. Ik heb vele mensen mogen verbazen met allerlei trucs met kaarten, touw etc.

Optreden Europarcs op 17 december 2016

Tijdens deze feestavond waren diverse klanten uitgenodigd om samen met Europarcs de opening van hun nieuwe bedrijfspand te vieren. Ook enkele werknemers die ook op 14 december aanwezig waren, waren uiteraard weer aanwezig. Hierbij goochelde ik op een gegeven moment voor een mevrouw, waar ik ook op 14 december een kaarttruc aan had laten zien. Toen vertelde ze mij dat zij het op de afdeling er de hele tijd over mijn trucs hadden gehad en er niet achter konden konden komen hoe ik het gedaan! En daar doe je het uiteindelijk ook voor. mensen verbazen.

Tot slot

Ik heb erg genoten van beide optredens en ben Europarcs ontzettend dankbaar dat zij mij hebben uitgenodigd om dit optreden te verzorgen.

Bent u benieuwd naar een optreden van Paul Weiss?

Neem dan gerust contact op met Paul om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen met Goochelaar Paul Weiss kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Optreden voor Europarcs Apeldoorn

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.