Optreden op Koningsdag 2016

Page content

article content

Optreden op Koningsdag 2016

Op 27 april was het zover. Ik moest een optreden verzorgen tijdens Koningsdag voor kinderen en volwassenen.De weersvoorspellingen waren echter niet al te best. Men voorspelde winterese temperaturen van +/- 8 graden en af en toe een stevige regenbui of zelfs een korte sneeuwbui. En dat op Koningsdag! Maar afwachten dan wat het weer gaat doen. Voor de kinderen moest ik een optreden verzorgen op het buitenpodium en voor de volwassenen kleingoochelen tussen het publiek, Ik was vroeg weggereden en kwam al om 10.30 aan om de show op het podium alvast zover gereed te maken. Wonder boven Wonder was het tijdens het uitladen tot zover de hele tijd droog gebleven. Zelfs het zonnetje scheen tussendoor. Er waren ook muzikanten die buiten voor het podium gingen optreden. Maar toen kwam de gevreesde 1e regenbui. Alle muzikanten natuurlijk snel hun spullen afdekken en wachten. Toen het droog werd gingen zij weer verder spelen. En toen kwam de zon weer tevoorschijn.

De show op het podium

Toen was het zover. De show op het podium moest om 13.00 gaan beginnen. Helaas waren er door de kou relatief weinig kinderen aanwezig. En dat was wel erg jammer. Tijdens de show was het gelukkig wel droog en de kinderen die er waren hebben van de show erg genoten. Trouwens ook de volwassenen heb ik zien genieten. En daar doe je het natuurlijk allemaal voor.

Het klein goochelen (tafelgoochelen)

Na de show moest ik tussen het publiek gaan goochelen met kleinere objecten. Ook wel tafelgoochelen genoemd. Het bleef gelukkig bijna helemaal droog. Slechts één keer viel er een bui. Het optreden buiten was door de kou niet makkelijk. Koude vingers en koude voeten. Maar mijn motto is “The show must go on”.
Het werd langzamerhand gelukkig wel steeds drukker. En daar was ik voor de organisatie wel blij om. Je moet er toch niet aandenken dat al die vrijwilligers zoveel tijd stoppen in het plannen en opbouwen etc en dat er dan bijna niemand komt! Maar dit is gelukkig niet gebeurd.

Dan alles weer inladen

Na de show moest alles natuurlijk weer in de bus worden geladen.  Toen weer naar huis gereden. We waren +/- 18.30 weer thuis.
Het was deze keer wel een bijzondere ervaring om onder deze omstandigheden op te treden. Maar ik vind dat je alles ook een keer moet hebben meegemaakt.
Aan de andere kant is het toch allemaal ook meegevallen. Slechts 3 korte buien en voor de rest droog met af en toe de zon die ging schijnen.
Volgend jaar hoop ik voor alle organisaties en artiesten dat het weer dan beter is met aangenamere temperaturen.

Wilt u Goochelaar Paul Weiss ook graag boeken op uw evenement? Neem dan even een kijkje op mijn website om u een indruk te geven. Heeft u vragen? neemt u dan even contact met mij op op tel: 06 – 13 69 39 69

 

Comment Section

0 reacties op “Optreden op Koningsdag 2016

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.