Optreden voor Silda

Page content

article content

Optreden voor Silda

Op 29 oktober j.l. heb ik voor Marolijn en haar zus in Eindhoven ivm de lancering van hun nieuwe website een optreden verzorgd als tafelgoochelaar. Marjolijn en haar zus zijn twee jonge enthousiaste ondernemers die “team silda” hebben opgericht. Tijdens dit event hadden zij verschillende mensen uitgenodigd om hen kennis te laten maken met hun nieuwe bedrijf. Na afloop heb ik tijdens de borrel en de hapjes de mensen vermaakt met leuke goocheltrucs.

optreden silda

Dit nieuwe bedrijf richt zich doormiddel van hun website op het samenbrengen van mensen die graag met andere mensen een dagje of avondje uit willen. Mensen kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op hun website. Vervolgens kunnen deelnemers op zoek gaan naar andere deelnemers die ook graag een uitstapje willen maken. Op dit moment richt dit bedrijf zich alleen nog op eindhoven.

Het is echter de bedoeling dat andere grotere plaatsen zoals o.a. utrecht, rotterdam, amsterdam, den haag etc. in de toekomst ook in de website worden opgenomen.

Onderstaande de reactie van Marolijn naar aanleiding van mijn optreden

Hallo Paul,Een beetje een late reactie, Maar heel erg bedankt! Wij en onze gasten hebben genoten! Marjolijn de Bruin namens Team Silda

Bent u benieuwd naar een optreden van mij als goochelaar?

Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Optreden voor Silda

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.