Podiumacts voor diverse feesten en evenementen


Centrale (Podium)act 

Een show vol Magie en Illusie

Op de vlakke vloer mogelijk

Geschikt voor alle leeftijden

Kleine en grote events

Paul heeft ivm het 50 jarig bestaan van onze vereniging een fantastische podiumact neergezet. Voor ons was het allemaal één groot mysterie. Mede door Paul werd onze feestavond een success.

Henk Heesters

Een magic show voor elk event

Bent u op zoek naar een spectaculaire en interactieve voorstelling waar u uw gasten mee wilt verrassen? De magic show is hiervoor dan uitermate geschikt.  Tijdens de voorstelling is niets meer wat het lijkt. Iedereen kan genieten van  wonderlijke trucs en illusies. Aan het einde van de show zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen. 


De show is te boeken in verschillende varianten en is geschikt voor bijvoorbeeld uw bedrijfsevent, reünie, verjaardag, personeelsfeest etc.

100%

Magic

100%

Humor

100%

Interactie

Shows voor kleine gelegenheden

Bent u op zoek naar een show met een meer intiem karakter? Speciaal voor kleine gelegeheden zoals bijvoorbeeld een verjaardag, een reünie etc, biedt Paul u verschillende showmogelijkheden om uw gasten mee te verrassen.

Shows voor grotere events

Organiseert u binnenkort een groter feest of event? Dan kunt u bij Paul een extra visuele show boeken. Tijdens deze show kan het publiek getuige zijn van een zwevende tafel tot het doorzagen van zelfs zijn charmante assistente

Reacties van enkele eerdere opdrachtgevers

Het was geweldig

Iedereen denkt terug aan een fantastisch feest, met name de goochel & illusieshow van jou!!! Het was weer geweldig, iedereen heeft genoten en wilden je nog hartelijk bedanken, ook de dames!!!!! Ik moet toch nog maar eens een feest geven...met jou!!!! 

Mevrouw Vorster uit Zwitserland

 • Ludiek en gezellige show

  Een show die perfect past bij een evenement dat de deelnemers even op een ludieke, gezellige en verrassende manier wil onderhouden. Met voldoende interactie, acts die goed te volgen zijn. Oscar Dubbeldam namens Migrato

  Ms. Nameless
 • Leuke en mysterieuse show

  Bedankt voor de leuke en vooral mysterieuse show, zowel de centrale act als het tafelgoochelen. Iedereen vond het heel leuk.

  Jan namens Zlto

 • After changing the amount of text in a slide, the height of the slider might seem a little off. In the live version of your webpage it will look perfectly!

  Is uw interesse gewekt? En wenst u meer informatie?