Page content

article content

Je winkel promoten

Je winkel promoten? je hebt zojuist je nieuwe winkel geopend. Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat mensen je winkel binnenlopen. Het probleem hierbij is echter dat mensen heel makkelijk je winkel voorbij lopen. De reden hiervoor is dat voorbijgangers de winkel niet kennen! Daar is ook een gezegde voor “wat de boer niet kent dat eet hij niet”.  Dat is een feit.

Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je winkel opvalt? En dat voorbijgangers dus wel je winkel binnenlopen. Hiervoor ga je je winkel natuurlijk extra onder de aandacht brengen. je gaat je winkel promoten. Maar welke mogelijkheden heb je nou allemaal om je winkel te promoten?

Je winkel promoten is belangrijk om bekendheid te creeëren

Het is natuurlijk van wezenlijk belang dat je je winkel promoot zodat mensen je winkel leren kennen. Om je winkel te promoten zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden. Echter niet elke optie is doeltreffend.

Winkel promoten doormiddel van flyers?

Je kunt je winkel promoten doormiddel van flyers. Echter hier moet ik je ook voor waarschuwen. Mensen krijgen al zoveel met de post toegestuurd. Je loopt dus een groot risico dat mensen de flyer gewoon weggooien zonder dat zij deze zelfs hebben gelezen.

Wanneer het promoten van je winkel puur hierop is gericht, dan wil ik je adviseren om dit dus juist niet te doen! In de meeste gevallen is dit weggegooid geld.

Je winkel promoten met flyers kan natuurlijk wel een onderdeel zijn van je promotie-campagne. Maar zorg er wel voor dat de flyer opvalt.  Heel vaak zie ik flyers met de post binnenvallen die  niet opvallen.  De Flyers nodigen mij niet uit om deze te bekijken, zijn slecht leesbaar door een verkeerd soort lettertype en/of kleur van het lettertype. Een goede flyer kenmerkt zich in de onderstaande punten

  • De flyer moet uitnodigen om verder te lezen

Houd rekening met het design. Maak het niet te druk. Dus ook niet teveel tekst gebruiken. Hou het simpel

  • Juiste lettertype en kleur

Zorg voor een lettertype dat goed opvalt.Zorg voor een juiste kleur van het lettertype, dus geen zwarte achtergrond met een donkere lettertype. Het beste kun je een witte achtergrond gebruiken met een zwart lettertype. zorg er in ieder geval voor dat de kleur van het lettertype duidelijk afsteekt tegenover de achtergrond.

  • Geef iets weg

Zorg dat mensen een korting ontvangen of nog beter iets gratis kunnen krijgen als zij de winkel op een bepaalde dag bezoeken. Als mensen het gevoel hebben dat zij iets krijgen dan zijn ze er als de kippen bij. We zijn niet voor niets Nederlanders.

Je winkel promoten doormiddel van een uitnodigende entree

winkel promoten doormiddel van een uitnodigende entree

Het is heel belangrijk dat de ingang van je winkel mensen uitnodigd om je winkel binnen te lopen. Hiervoor zijn er een aantal opties. Hang sowieso ballonnen op. Dat ziet er niet alleen vrolijk uit, maar mensen associeren ballonnen ook met feest. En waar feest is valt wat te halen!

Winkel promoten doormiddel van entertainment

Heb je wat extra budget? Huur dan wat entertainment in. Entertainment zorgt voor extra sfeer. Goochelaar Paul Weiss kan bij de ingang van uw winkel staan en mensen aanspreken en hen op magische wijze  kennis laten maken met uw winkel. De kans is daarna groot dat deze mensen ook daadwerkelijk uw winkel binnenlopen met als gevolg dat zij zeer waarschijnlijk ook wel iets zullen kopen.

 

Veel succes met het promoten van je winkel en wie weet zien wij elkaar binnenkort wel bij de promotie van je winkel.

 

Bent u benieuwd naar een optreden van Paul Weiss?

Neem dan gerust contact op met Paul om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen met Goochelaar Paul Weiss kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Je winkel promoten

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.