Goochelaar Utrecht

Goochelaar Utrecht

Professioneel Goochelentertainment in  Utrecht voor feesten en evenementen door Top Goochelaar Paul Weiss

Goochelaar Utrecht

Gezocht?

Goochelaar Utrecht gezocht? Een goochelaar die bij het publiek verwondering weet op te wekken? Een goochelaar die zowel bij jou en jouw gasten een glimlach op het gezicht weet te toveren? 


Mijn naam is goochelaar Paul Weiss. Als beroep ben ik goochelaar.  Zelf noem ik mij trouwens liever Magisch Entertainer.  Naast verbazingwekkende goocheltrucs moeten mensen bovenal ook entertainment te zien krijgen. ik wil iedereen een geweldige magische ervaring bieden. Het publiek moet kunnen genieten. Mijn doel is dat de mensen met een mooie herinnering weer naar huis terugkeren.

interactieve goochelacts in Utrecht

Laat je inspireren

Benieuwd hoe ik jouw (feestelijk) event in Utrecht een boost kan geven?
Goochelen in Utrecht  zorgt voor mooie momenten

Verwondering, gezelligheid en Humor

Een optreden van mij als goochelaar moet naast verwondering ook zorgen voor gezelligheid. Mensen moeten het naar hun zin hebben. Voor mij is het belangrijk dat alles klopt. Mijn publiek moet verbaast zijn, er moet interactie zijn, en mensen moet kunnen lachen.  Oftewel 100% Entertainment.  Het plaatje moet compleet zijn. Alleen op deze manier zal mijn optreden bij iedereen een onvergetelijke indruk achterlaten.,

Shows

rondlopend magisch entertainment

Rondlopende
Goochelaar

Al rondlopend zal ik mensen benaderen en hen op de cm2 verrassen

Centrale

Act

Tijdens de podiumact zal ik het publiek versteld doen staan van diverse illusies & mindfuck

kaarttruc in horecagelegenheid in amsterdam

Tafel

Goochelaar

Magie speciaal voor aan tafel
Magische effecten van heel dichtbij

Shows voor 

Jong en Oud

Speciaal voor jong en oud heb ik verschillende shows voor elke doelgroep

Te boeken Goochelacts in Utrecht 

Wat je ook heb te vieren of organiseert. Voor elke gelegenheid heb ik wel een passend goochelprogramma dat aansluit aan jouw wensen. Zo heb ik een aangepast programma voor zowel feestjes en events voor bedrijven.

Als rondlopende goochelaar kun je mij bijvoorbeeld inhuren als je graag wilt dat ik mij onder het publiek begeef.  Heb je de beschikking over een podium? Boek dan een complete show. Er zijn voldoende mogelijkheden.

Benieuwd naar een goochelact bij jouw in Utrecht?

Ongetwijfeld vraag jij jezelf nu af welke goochelact ik jou precies kan bieden?  Daar kan ik helaas niet direct een antwoord op geven. Ik weet immers niet om wat voor een feest het gaat!  Het programma stem ik namelijk af op jouw feest en uiteraard jou wensen.


Ik kan een goochelprogramma verzorgen voor zowel kleinere gelegenheden als grotere feesten en evenementen. Ook de doelgroep kan natuurlijk variĆ«ren. 


Vier je binnenkort je verjaardag, bruiloft of Organiseer jij als bedrijf een evenement? Sta jij bijvoorbeeld op de vakbeurs of organiseer je een klantendag? Mijn programma stem ik perfect hierop af.

Boek een top goochelaar Utrecht

Laat gerust van je horen