goochelshow kinderen

Goochelshow voor kinderen 

Breed aanbod aan goochelshows voor kinderen van alle leeftijden

Goochelshow voor kinderen Boeken?

Ben jij op zoek naar een leuke en toffe goochelshow speciaal voor kinderen? Dan ben je bij Paul hiervoor ook op het juiste adres. Paul biedt diverse spetterende shows voor kinderen van zowel de onderbouw als de bovenbouw. Een goochelshow van Paul staat garant voor 100% top vermaak., Hij heeft ruim 20 jaar ervaring en weet als geen ander hoe hij kinderen een superleuke dag moet bezorgen.

goochelshow voor kinderen op diverse feesten en evenementen

Bekijk hieronder enkele showmogelijkheden

goochelaar voor kinderen van 4 t/m 13 jaar

Goochelshow voor alle leeftijden

Op zoek naar een interactieve en grappige goochelshow? Of een spetterende show vol spannende trucs en illusies? De shows zijn geschikt voor kinderen van zowel de onderbouw als de bovenbouw. Het programma en de presentatie worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Shows zijn te boeken in verschillende varianten en prijsklassen. Geschikt voor het grootste podium.

goochelshow op kinderfeestjes

goochelshow op kinderfeestje

Speciaal tijdens kinderfeestje heb ik een show samengesteld die perfect hierop zal aansluiten.

goochelshow rekenen voor kinderen

Rekenshow - voor basisscholen

Een show waarbij de kinderen op magische wijze te maken krijgen met alles op het gebied van rekenen. Rekenen met geld, tellen, rekenen met volumes, dobbelstenen etc. De kinderen zullen zelfs een hele leuke rekentruc leren. Rekenen wordt zo wel heel leuk!