Rondlopende goochelaar

Rondlopende goochelaar

Wonderen op de cm2

Video Bekijken

 

 

Video Aspect Ratio: 4:1

Rondlopende Goochelaar

Rondlopend Magisch Entertainment op de cm2

Overal mogelijk
Magie op de cm2
Sfeerverhogend
Jaap Kerstens geeft een reactie van een optreden van mij als rondlopende goochelaar.

Paul, bedankt voor je optreden tijdens onze jaarlijkse klantendag. Als rondlopende goochelaar heb je alle gasten op- en top weten te vermaken met je magische en professionele optreden. De volgende dag heb ik van verschillende relaties nog erg leuke reacties ontvangen. 

Jaap Kerstens

Rondlopende Goochelaar inhuren?

Ben je op zoek naar een goochelaar die zich onder het publiek mengt? Dan kun je mij boeken als rondlopende goochelaar. Het grote voordeel van mij als rondlopende goochelaar is dat ik niet afhankelijk ben van een vaste plek. Ik kan overal en iedereen vermaken met mijn interactieve en verbazingwekkende trucs.

Als rondlopende goochelaar is Paul inzetbaar op elk feest of event

Bekijk de Video en Overtuig jezelf

Interactief en verbluffend magisch entertainment tussen het publiek

rondlopende goochelaar met kaarten en andere objecten

Top Entertainment voor elke gelegenheid

Als rondlopende goochelaar begeef ik mij  tussen het publiek en verzorg interactief magisch entertainment met tal van objecten op de cm2. Je kunt dan denken aan trucs met touw, speelkaarten, mindacts etc. Maar ook met geleende objecten zoals een (trouw)ring vertoon ik kleine wonderen. Het publiek wordt uiteraard bij de show betrokken. Na het optreden zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen!

ijsbreker en Sfeermakend Entertainment voor elk event

Wat zeggen anderen

Beste Paul. Jouw optreden heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de geslaagde bijeenkomst met onze vrijwilligers. Dus hartelijk bedankt! Wie weet tot een volgende keer.

Groeten ook namens mijn mede bestuursleden!

Reactie KBB Holland

Stichting Werkgroep Rockanje

Bedankt voor jouw toch wel spectaculaire optreden tijdens mijn verjaardag. Leuk hoe je iedereen met je trucs wist te verbazen. Als klapstuk liet je ook nog eens een tafel zweven!

reactie  steve en Marscha

Steve en Marscha

Paul heeft een fantastische show als rondlopende goochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfsfeest. iedereen heeft ontzettend genoten van jouw professionele optreden, Dank je wel! En als we weer eens iets hebben weet ik je zeker te vinden.

Reactie bruiloft robert en Tiffany uit Amsterdam

Marloes namens Cargill

informeer naar de beschikbaarheid en prijzen van mij als mobiele goochelaar.

Vragen? Laat van je horen