beursgoochelaar zorgt voor meer leads

Beursgoochelaar 

Als beursgoochelaar ben ik het geheime ingrediënt voor meer Resultaat

Meer bezoekers
Meer contacten
Meer leads
beurs goochelaar paul weiss

Ook een beursgoochelaar inhuren?

Ga jij binnenkort jouw bedrijf op de vakbeurs promoten? Dan weet je natuurlijk dat het van groot belang is om ervoor te zorgen dat voldoende bezoekers jouw stand bezoeken. Als beursgoochelaar weet ik hoe ik de aandacht van het voorbijkomend publiek moet zien te trekken. Wat volgt is een magische kennismaking met jouw business. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij met meer potentiële klanten in contact komt.  Hierbij is het voor mij belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers te filteren in geïnteresseerde prospects. Een optreden van mij trekt natuurlijk ook automatisch de aandacht van nieuwe voorbijgangers. Op deze wijze is er vrijwel een continue aanloop van nieuwe potentiële klanten. En voordat je het weet heb jij een goed gevulde beursstand.   

Een opvallende stand trekt meer bezoekers

Zoveel maar ook zo weinig

Zoveel maar ook zo weinig! Wat ik hiermee wil zeggen is dat er veel bezoekers zijn. Maar je komt met te weinig mensen in contact. Mensen lopen je beursstand voorbij zonder getriggerd te worden jouw stand te bezoeken! Klinkt bekend?


Dat is natuurlijk een gemiste kans. Maar bij het inhuren van mij als beursgoochelaar onderscheid jij je van de concurrentie. Dit zorgt automatisch voor meer drukte bij jouw stand.  En tussen al deze bezoekers schuilen nieuwe potentiële klanten.

Jouw dienst, product of boodschap

Als beursgoochelaar kan ik jouw dienst, product of boodschap op magische wijze vertalen naar een act op maat. Hierbij heb ik natuurlijk verschillende mogelijkheden. Ik zou een act kunnen vertonen waarbij ik een kort verhaal vertel die aansluit aan jouw business. Ook bestaat de mogelijkheid dat ik jouw dienst, product of boodschap op magische wijze visualiseer aan de hand van een specifieke act. Zo zou ik bijvoorbeeld magische effecten kunnen laten zien met speelkaarten met daarop afgebeeld jouw product. 

Reacties van eerdere opdrachtgevers

optreden entertainment beurs voor Prominent Entertainment

Prominent Entertainment

Paul, Super bedankt voor jouw deelname aan de vakbeurs.  Ik vond de samenwerking erg prettig.

optreden vakbeurs voor Excellent Entertainment

Excellent Entertainment

Hoi Paul. Via deze nog bedankt voor optredens tijdens de abc dagen in eindhoven.

optreden vakbeurs safety works

Safety Works

Beste dhr weiss uw optreden tijdens de vakbeurs was een echt succes. Wij hebben meer klanten aangetrokken dan normaal.

Heb je nog vragen?

Wees geen vreemde en neem gerust even contact op met mij om de mogeljkheden voor jouw bedrijf  te bespreken.